Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Θα παλέψει η Μπανταλόνα, ντερμπάρα στην Ιταλία και το όριο πόντων στο NBA

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 11:42

Ο γκουρού του μπάσκετ δίνει ψαγμένες προτάσεις για τα ματς του μπάσκετ που θα διεξαχθούν την Παρασκευή (10/6)

Θα παλέψει η Μπανταλόνα, ντερμπάρα στην Ιταλία και το όριο πόντων στο NBA

Καλημέρα σε όλους. Όλα κομπλέ μας πήγαν προχτές Τετάρτη και πέρασαν όλα τα σημεία μας και η ανάλυσή μας για όσους ποντάρισαν από πριν καθώς και στο λάιβ βγήκε μεροκάματο καλό.

Η Μπαρτσελόνα...

Σήμερα έχουμε ματς στην Ευρώπη. Στην Ισπανία είχα πει ότι η Μπάρτσα θα πάρει την έδρα από την Μπανταλόνα στο τοπικό ντέρμπι και την πήρε.

Αν και έχει γκρίνια από την αποτυχία στο Φ4 της Ευρωλίγκα, αλλά και από τις μειώσεις που έρχονται στο μπάτζετ. Στο 1.42 και -5 σήμερα και απλά προς διπλό καθώς η Μπανταλόνα θα παλέψει και ότι βγει.

Ντερμπάρα στην Ιταλία

Πάμε Ιταλία και στην ντερμπάρα Βίρτους Μπολόνια-Μιλάνο στις 4 νίκες. Καμία σχέση με το 4-0 πέρσι με μειονέκτημα μάλιστα των μπολονέζων. Είπαμε και επισημάναμε ότι το Μιλάνο δείχνει να έχει συνέλθει από τις πολλές απουσίες και ντεφορμάρισμα πριν το Φ4 της Ευρωλίγκα που δεν πήγε καν.

Και έτσι πήρε την έδρα με την άμυνα. Η Βίρτους έχει προβάδισμα με την έδρα και δεν είναι κακό το 1.65.

Οι τελικοί στην Γερμανία

Αρχίζουν και οι τελικοί στην μπουντεσλίγκα με το κλασικό ζευγάρι Άλμπα-Μπάγερν που έχουν όμως εξασφαλίσει συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.

Είδαμε μόνο διπλά στο Βόννη-Μπάγερν που έχει ξαναγίνει όμως σε άλλο ζεύγος στο παρελθόν. Και η Άλμπα είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο φρέσκια. Προς άσο με το -3 που δεν είναι λάθος αν και θα μπορούσε και πιο χαμηλά η ομάδα του Βερολίνου.

Ο τέταρτος τελικός στο NBA

Πάμε και στο ΝΒΑ. Η Βοστώνη είχαμε επισημάνει ότι έχει την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ και παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Και είχε 3 διπλά στα ημιτελικά με το Μαϊάμι με μειονέκτημα. Πήγε και από -15(87-72)άλωσε το αήττητο εντός Γκόλντεν Στέιτ με τρομερή 4η περίοδο και 21τρ.!

Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ένα θέμα στην φροντ λάιν και παίζει πολυ περιφερειακά. Τα έβαλε όλα στο δεύτερο ματς και έκανε περίπατο μετά το ημίχρονο 52-50 . Στο 3ο ματς η Βοστώνη που ψάχνει πάλι τίτλο από το 2008 ,μπήκε με τσαμπουκά και +17 με την άμυνα.

Ο Κάρι (ήταν αμφίβολος αλλά παίζει ) έκανε τρομερό τρίτο 12λεπτο και το Γκόλντεν Στέιτ το γύρισε σε 82-83. Αλλά μετά κόλλησε στην επίθεση(2π ο Κάρι μετά!) και η Βοστώνη με 116-100 έκανε το 2-1 και έχει ψυχολογία.

Όμως δεν έχει και την καλύτερη έδρα και το Γκόλντεν Στέιτ είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει ένα διπλό στην Βοστώνη. Πάντως είναι πολύ δύσκολη σειρά και κλασικά περιμένουμε το λάιβ εδώ που μας πληρώνει σταθερά. Στο 1.65 και -3 πάλι το ματς και χαμηλά. Σωστά το 163π. στο όριο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr