Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Τζάμπολ στους τελικούς!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 14:24

Πρεμιέρα τελικών στην Α1 λοιπόν με το κλασικό ζευγάρι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, με καθυστέρηση λόγω Λάρισας!

Τζάμπολ στους τελικούς!

Και αφού ο Παναθηναϊκός… κατάφερε να χάσει δύο φορές από την μικρή αλλά καθόλα αξιόμαχη και αξιόλογη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός ασφαλώς είναι φαβορί καθώς κυριάρχησε φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχει το πλεονέκτημα της έδρας που πάντως δεν παίζει το ρόλο που έπαιζε πριν καμιά 10ετία και έχει και καλύτερη ομάδα αλλά και φόρμα. Ακόμα ξεπέρασε το Φ4 της Ευρωλίγκα με την έννοια της κούρασης και του μυαλού του εκεί, σε μια διοργάνωση που δεν πήγε τελικό αλλά έκανε υπέρβαση φέτος. Και έτσι πλέον θέλει να κλείσει επιτυχημένα την σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ (έχοντας πάρει ήδη το κύπελλο σε θρίλερ με τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη και με ανατροπή). Ο Ολυμπιακός συνεπώς εξ αυτού θα έχει και μια πίεση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα "Κλάσικο" είναι πάντα ματς ειδικών συνθηκών και έτσι είχε κερδίσει στην αρχή της χρονιάς στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός με ανατροπή από -14!

Σε κακό.. φεγγάρι οι "πράσινοι"

Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά, η αλλαγή προπονητή τον Απρίλιο και η απόκτηση Σίβα για την νευραλγική θέση του πλέι μέικερ που έχει χρόνιο πρόβλημα,δεν έφερε λύση και η ομάδα παραπαίει. Αλλά σίγουρα η εικόνα με την Λάρισα δεν πρέπει να μας παρασύρει καθώς τα ντέρμπι έχουν δικό τους μομέντουμ και ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός πάντως μάλλον εύκολα θα κάνει το 1-0. Προς άσο με -9 αν και είναι πονηρό χάντικαπ. Σωστό. Το ματς μπορεί να πάει χαλαρά 10-15π και άσος, μπορεί αν βάλει πάνω από 9-10τρ ο Παναθηναϊκός να γίνει θρίλερ. Αυτό είναι και το κλειδί και η εικόνα στην επίθεση Νέντοβιτς-Οκάρο. Δύσκολα όμως ο Παναθηναϊκός θα πάει στους 75π θαρρώ και έτσι ένα 80-70 μου φαίνεται λογικό και γι αυτό στο όριο των 156π μάλλον προς άντερ. Τίποτα στα ειδικά.

Να αντιδράσει η Εφές!

Στην Τουρκία ανανέωσε ο Λάρκιν στην Εφές, γύρισε ο Μίσιτς αλλά έφαγε 20π και 0-2 στην Φενέρ που φεύγουν το καλοκαίρι όλοι! Κουρασμένη και..άδεια η πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά νομίζω θα αντιδράσει και με -4 πάμε άσο σήμερα στην έδρα της στον 3ο τελικό στην Τουρκία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr