Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Αν βάλει 8 τρίποντα ο Ολυμπιακός, με over ο Παναθηναϊκός!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 09:39

Το δεύτερο ελληνικό κλάσικο για των τελικών έχει ευκαιρίες και η καλύτερη ανάλυση του φέρνει μερικές εξηγήσεις για τις δύο ομάδες, που οδηγούν σε προτάσεις

Αν βάλει 8 τρίποντα ο Ολυμπιακός, με over ο Παναθηναϊκός!


Ώρα Κλάσικο και πάλι στην Α 1. Και στο ανανεωμένο www.tostoixima.gr έχουμε και live προγνωστικά και εκτίμηση στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Mε καλεσμένους μεγάλα ονόματα που δίνουν τις προτάσεις τους.

Και το live δίνει πολλές φορές ευκαιρίες. Είδαμε πως έγινε στοιχηματικά το 3/3 στο πρώτο τελικό με το πιθανό under που πέρασε άνετα από την αρχή.

Αλλά και το +19 του ΠΑΟ και το -12 του Ολυμπιακού στην συνέχεια έχοντας μάλιστα επισημάνει ότι το ματς πάει για 10-15π. που έδινε και 5 απόδοση!

Πάμε στο σημερινό ματς. Για πρώτη φορά φαβορί με -4 στο άλλοτε απόρθητο ΟΑΚΑ που δεν θα γεμίσει μάλιστα, ο Ολυμπιακός. Με -4 και 1.55-1.60. Ο ΠΑΟ σε κρίση διαρκείας και αποκαρδιωτικός στο ΣΕΦ όπου έχανε 23-4 στο πρώτο δεκάλεπτο. Και απλά μετά έκανε συντήρηση ο Ολυμπιακός που δεν ήθελε να τον διαλύσει για να μην τον ..ξυπνήσει και του βγάλει αντίδραση και εγώ..

Με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ πάντως ο ΠΑΟ θα έχει κίνητρο και δεν μπορεί να παίξει τόσο άσχημα. Αν και ο Ολυμπιακός έχει 5 σερί νίκες με τον αιώνιο αντίπαλό του σε όλες τις διοργανώσεις! Σωστά αλλά είναι χαμηλά οι τιμές.

Ο ΠΑΟ μπορεί να μεταμορφωθεί όμως και ειδικά ο Νέντοβιτς με την έδρα. Καθώς δεν έχει παίξει ακόμα καθόλου καλά . Ο Ολυμπιακός θα πάει στην άμυνά του και αν έχει πάνω από 8τρ. νομίζω θα κερδίσει.

Περίεργο ματς όμως λόγω των συνθηκών και θέλει προσοχή. Ειδικά σήμερα προτιμάμε το live. Και το όριο στους 152π. περίεργο. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάμε σε χαμηλό σκορ και αν ο ΠΑΟ προς over.

Τα ευρωπαϊκά πλέι οφ...

Πάμε και στα άλλα. Η γνώση είναι δύναμη στο στοίχημα και το σωστό διάβασμα, ανάλυση και ρεπορτάζ. Είπαμε στο Κλάσικο της Ισπανίας γιατί δεν είναι καλά η Μπάρτσα και γιατί δεν αξίζει ο άσος της και ας είχε 6-2 φέτος. Kαι μας δικαίωσε και χωρίς τον Λάσο στο πάγκο η Ρεάλ.

Σήμερα έχουμε τελικούς ακόμα σε Ιταλία και Γερμανία. Το Μιλάνο πήρε την έδρα και έκανε και το 2-1 με την Βίρτους Μπολόνια. Στις 4 εδώ νίκες ο τίτλος και η Βίρτους μπορεί να πάρει την έδρα. Aν και το Μιλάνο δείχνει να έχει συνέλθει και έχει προβάδισμα. Δύσκολο ματς. Το ίδιο και στην Γερμανία που η Άλμπα έκανε το 1-0 εντός με την Μπάγερν. Aν και προσέχουμε ότι έχανε μέχρι το 30'! Πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους βαυαρούς. Και εδώ δύσκολα τα πράγματα στοιχηματικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.