Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Η Βιλερμπάν είναι ίδια με τη Μονακό, τι παίζουμε σε ΣΕΦ, Μαδρίτη, Βερολίνο

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 10:31

Το στοίχημα και το μπάσκετ πάνε μαζί την Παρασκευή (17/6) με σπουδαία παιχνίδια

Η Βιλερμπάν είναι ίδια με τη Μονακό, τι παίζουμε σε ΣΕΦ, Μαδρίτη, Βερολίνο

Καλημέρα σε όλους ,εδώ είμαστε. Και θα είμαστε και βράδυ. Με το Κλάσικο και πάλι στην Basket League.

Στο ανανεωμένο www.tostoixima.gr θα έχουμε και σήμερα live προγνωστικά και εκτίμηση στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ και με καλεσμένους μεγάλα ονόματα.

Το live δίνει πολλές φορές ευκαιρίες και είδαμε πως έγινε στοιχηματικά το 3/3 στο πρώτο τελικό. Αλλά και πως πέρασε και το +6 του Ολυμπιακού που είπαμε ότι έχει ενδιαφέρον στο ΟΑΚΑ μαζί και με το under προ τζάμπολ!

Μας δικαίωσε γενικά ο Ολυμπιακός με το 2-0 και ασφαλώς δεν χάνει τον τίτλο. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με το νταμπλ μετά από 25 χρόνια (1997). Eίχαμε πει ότι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Έκανε και το 2-0 με απίστευτη ανατροπή, έχει πια 6 σερί νίκες με τους πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει φιέστα στο ΣΕΦ αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός καθώς πάντα τα ματς αυτά είναι ειδικων συνθηκών και ας έχει μεγάλη διαφορά κλάσης και ποιότητας φέτος.

Που φάνηκε με τον περίπατο(23-4 στο 10΄!!)στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ. Αλλά και με την τρομερή ανατροπή από 46-32ημ. με την άμυνα και ένα απίστευτο 2-20 στην συνέχεια και εύκολα μάλιστα στο ΟΑΚΑ!

Με ντεφορμέ τον Νέντοβιτς και μια προβληματική σεζόν χωρίς πλέι μέικερ ο ΠΑΟ και με την τρομερή άμυνα του Ολυμπιακού είναι σχεδόν...αδύνατον να δούμε κάτι άλλο εκτός της κατάκτησης του τίτλου και λογκά εύκολα από τους ερυθρόλευκους.

Στο 1.17 και -11 σωστά οι τιμές. Ωστόσο δεν αξίζει κάτι παρά μόνο στο live και αν. Καθώς μπορεί να πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και αν η διαφορά είναι μεγάλη μπορεί να πατήσει γκάζι για πάνω από 20π. αφού δεν έχει ματς μετά στο ΟΑΚΑ για να μην θέλει να ...ξυπνησει το εγώ του ΠΑΟ.

Από την άλλη μπορεί να είναι χαλαρά στους 10π. και να πανηγυρίζει απλά. Μπορεί ο ΠΑΟ χωρίς άγχος να έχει 10-12τρ. και να παλέψει. Περίεργο ματς. Και επίσης αν ματς είναι χαλαρό μπορεί να αποδειχθεί και λίγο σήμερα το 151π. στο όριο που μας δικαίωσε δύο φορές στο άντερ!

Στα άλλα ματς πάντως έχω ένα σημείο. Η Βιλερμπάν στον άσο με -2 ή στο 1.75 με την Μονακό που έσπασε την έδρα αλλά είναι ίδιες ομάδες.

Μάλιστα η Μονακό είχε και +15(!) αλλά δεν μπορεί να πάιξει τόσο άσχημα πάλι η πρωταθλήτρια Βιλερμπάν. Ματσάρα και στο Κλασικο της Ισπανίας που μας δικαίωσε η Ρεάλ και χωρίς Λάσο καθώς δεν είναι καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα. Η οποία είναι σε κρίση μετά την αποτυχία της Ευρωλίγκα και καθώς έρχεται και μείωση στα μπάτζετ.

Τέλος η Άλμπα πάει για το 3-0 με την Μπάγερν μετά την άνετη νίκη με 58-71 στο Μόναχο. Αλλά έιναι ίδιες ομάδες και η Μπάγερν παίζει καλύτερα εκτός. Χαμηλά το 1.35 και -6 και δεν μου αρέσει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.