Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η σοβαρή Ουγγαρία και η Βουλγαρία του Βεζένκοφ

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 11:14

Αυτές είναι οι προτάσεις για τα όλα τα ματς της Παρασκευής (1/7) αναφορικά με τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στο μπάσκετ

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η σοβαρή Ουγγαρία και η Βουλγαρία του Βεζένκοφ

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και σήμερα και τις επόμενες ημέρες με τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Tο τελευτάιο παράθυρο της 1ης φάσης.

Στα προηγούμενα παράθυρα ήταν σχεδόν απογοητευτικός ο στοιχηματισμός. Kαθώς οι ομάδες κατέβηκαν με συνθέσεις ανάγκης χωρίς ΝΒΑερς και παίκτες από την Ευρωλίγκα.

Τώρα όμως που ειδικά πολλοί μεγάλοι είναι και σε κίνδυνο, κάποιες ομάδες θα έχουν και παίκτες ακόμα και από το ΝΒΑ. Φυσικά θα έχουν τους παίκτες της Ευρωλίγκας και γενικά θα είναι σχεδόν πλήρεις.

Την Πέμπτη (30/6) μας πήγε σχετικά καλά με το 3/5 . Όχι κάτι τρομερό αλλά πέρασε ο άσος που περιμέναμε της εθνικής μας ομάδας. Μας δικαίωσε πανηγυρικά η εκτίμηση ότι αφού κερδίζαμε τους Άγγλους 10π. με τα τρίτα, γιατί να μην κερδίσουμε 20π. τώρα που έχουμε και πολλούς βασικούς;

Πάμε στα σημερινά. Θυμίζω ότι οι ομάδες που περνάνε στην επόμενη φάση μεταφέρουν τα αποτελεσματά τους. Και έτσι έχουν κίνητρο.

Σήμερα πάλι πρέπει να περιμένουμε συνθέσεις. Μου αρέσει ο άσος της σοβαρής Ουγγαρίας με την Πορτογαλία στο -12. Η Βουλγαρία με Βεζένκοφ αλλά και σχεδόν πληρης(πλην ΝΒΑερς) η Λιθουανία. Στο -12 σωστά αλλά δεν αξίζει κάτι.

Η πολύπαθη Ουκρανία πάιζει στην Ρίγα της Λετονίας με την Γεωργία του Ζούρου . Άγνωστο σε τι κατάσταση θα είναι οι ουκρανοί και η σοβαρή Γεωργία είναι φαβορί. Αλλά όχι για -5.

Η Γαλλία σχεδόν πλήρης(χωρίς ΝΒΑερς) και γι' αυτό στο -10 στο Μαυροβούνιο. Η Ισπανία είχε κερδίσει 30π. στην Β. Μακεδονία και έτσι είναι στο -36 στην έδρα της και είναι θέμα διάθεσης.

Η Τσεχία ουραγός και καίγεται και έτσι έχει προβάδισμα με την μέτρια Βοσνία που πάει καλά όμως.
Στο -7 δεν μ' αρέσει αλλά η Τσεχία θα το καθαρίσει. Η Ισλανδία τέλος πάει καλά και έχουν περάσει όλοι από εδώ με την αποχώρηση της Ρωσίας.

Η Ολλανδία είχε χάσει εντός από τους Ισλανδούς αλλά μπορεί να κερδίσει εκτός. Και δεν αξίζει το 1.44 και -5 της Ισλανδίας

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr