Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ο άσος της Κροατίας και μια τριάδα!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 16:19

Πολλά τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ με τις ευκαιρίες για στοίχημα να είναι πολλές 

Ο άσος της Κροατίας και μια τριάδα!

Με τα προκριματικά των εθνικών ομάδων και σήμερα αλλά και αύριο στην αυλαία της στοιχηματικής σεζόν για το καλοκαίρι.

Και είχαμε πει ότι θέλουν προσοχή τα παράθυρα καθώς τώρα είχαμε και συμμετοχές κάποιων ΝΒΑερς και βασικά όλων των άλλων παικτών. Παρόλα αυτά δεν έλλειψαν οι εκπλήξεις και άρα θέλει πάλι προσοχή. Πάντως έχουμε εικόνα πλέον ξεκάθαρη των συνθέσεων,αλλά το ίδιο και οι εταιρείες και έτσι έχουν χαλάσει τις ελκυστικές τιμές.

Θυμίζω ότι οι ομάδες που περνάνε στην επόμενη φάση μεταφέρουν τα αποτελεσματά τους. Και έτσι έχουν κίνητρο.
Η Εθνική μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Η Τουρκία με νέο προπονητή τον Αταμάν και με Λάρκιν και πλήρη σύνθεση λογικά αν και δεν έπαιξε προχτές,πάει στην Αγγλία(έχασε στη Ελλάδα 93-71 παλευόντας όμως ένα ημίχρονο στα ίσα) και θέλει το ματς για την συνέχεια καθώς είναι στον ομιλό μας και με την αποχώρηση της Λευκορωσίας όλοι έχουν περάσει. Στο -11 προς διπλό αλλά δεν είναι και να ποντάρουμε καθώς είναι μαχητική η Αγγλία.
Η Σλοβενία με Ντόνσιτς αλλά και Ντράγκιτς από το ΝΒΑ διέλυσε 97-69 την Κροατία και θα κάνει περίπατο στην μέτρια Σουηδία που έφαγε χαλαρά 16π(85-69) στην Φινλανδία και δεν έχει κάτι. Χάνει στην ισοβαθμία με Κροατία και θέλει νίκη για να περάσει .Ειδάλλως ήττα της Κροατίας εντός με Φινλανδία. Θέμα διάθεσης των σλοβένων το -22.

Πονηρό ματς στην Γερμανία που έκανε περίπατο στην Εσθονία (57-88)και είχε και Σρόντερ. Στο -9 με την Πολωνία που έκανε την έκπληξη (90-85)με το Ισραήλ και παλέυει για πρόκριση.Πονηρό στο χάντικαο. Η Λετονία έκανε το μπαμ με την άμυνα απέναντι στην Σερβία καθώς δέχθηκε 59π (66-59)και εντυπωσιάζει. Η Σλοβακία αδύνατη έφαγε 40π (102-59)στο Βέλγιο και θέμα διάθεσης των πρώνων λετονών το -17.

Το Ισραήλ καίγεται για την πρόκριση αλλα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και ας είναι σχεδόν πλήρες και έχασε 90-85 στην μέτρια Πολωνία. Η σοβαρή και δουλεμένη Εσθονία είναι μικρή αλλά μαχητική. Εχασε 57-88 από την πλήρη Γερμανία εντός. Στο -12 σωστά το ματς. Καθώς είναι και τελικός πρόκρισης!Ο νικητής περνά καθώς έχουν 2-2 έκαστος. Ο χαμένος περιμένει.

Κροατία-Φινλανδία στο -12. Οι Κροάτες απογοητεύουν και έφαγαν 30π(97-69)στην πλήρη πάντως Σλοβενία αν και έχουν και Ζίζιτς και Μπογκντάνβιτς,Χεζόνια,Ζουμπατς!

Πάντως έχουν την ισοβαθμία με την Σουηδία(!) και έτσι αν και έχουν 1-4.Συνεπώς θέλον νίκη και να χάσει λογικό,η Σουηδία από Σλοβενία και περνάνε! Η Φινλανδία νίκησε 85-69 την Σουηδία και έχει 4-1 αλλά αν χάσει θα κουβαλά την ήττα και έτσι πάει για διπλό. Στον άσο με -12 . Η Σερβία απογοητεύει και έχασε 66-59 στην Λετονία αν και είχε τους ΝΒΑερς Μαριάνοβιτς και Μπέλιτσα. Εχει περάσει βέβαια με 3-2 όπως και το σοβαρό Βέλγιο(102-59 την Σλοβακία και επίσης 3-2). Θέμα νίκης γιατί θα την κουβαλάνε όπως και την ήττα αντίστοιχα.Στο -10 οριακά προς άσο.

Συνεπώς πολύ δύσκολη η εκτίμηση και περιμένουμε το λάιβ. Κρατάμε μόνο τον άσο της Κροατίας λίγο στο -12. Η τριάδα νίκες Τουρκία(1.2),Κροατία(1.28),Γερμανία(1,23)διπλασιάζει και έχει ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τι έχει γίνει στο επίσημο σαιτ των προκριματικών
https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers/games

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr