Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Δυνατό τεστ με Τουρκία

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 15:33

Τρίτη ημέρα στο τουρνουά Ακρόπολις, με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει τους γείτονες.

Δυνατό τεστ με Τουρκία

Μια χαρά μας πήγε η χθεσινή ανάλυση αλλά και το ταμειάκι στα φιλικά των Εθνικών ομάδων που για πολλούς λόγους είναι πολύ δύσκολα στοιχηματικά. Αλλά μας δικαίωσε έστω και δύσκολα το Βέλγιο με την Γαλλία. Και η Ελλάδα κάλυψε -χωρίς τον Γιάννη μάλιστα- το χάντικαπ με την μαχητική Γεωργία που προσέχουμε πάντως ότι μένει από δυνάμεις στο τέλος. Από την άλλη εβδομάδα έχουμε επίσημες υποχρεώσεις μην ξεχνάμε.

Η Εθνική μας με Γιάννη σήμερα στο -10 στο κρίσιμο τεστ με την Τουρκία και στο 1.22. Καμία αξία ξεκινάμε από αυτό. Καθώς η Τουρκία με Λάρκιν, Οσμάν, Κορκμάζ έχει καυτή περιφέρεια και ας είναι σοφτ καθώς έχασε από την μέτρια Πολωνία χτες. Στο "4"έχουν το ταλέντο-ΝΒΑερ Σετζούν και στο σέντερ τον Σανλί. Σοφτ αλλά όλοι σουτάρουν και θέλω να δω τι άμυνα θα παίξουμε. Το ματς προσφέρεται για τον Γιάννη παικτικά. Η Τουρκία όμως είναι πονηρή και επικίνδυνη και έχει πολύ καλή πεντάδα και τον Αταμάν στον πάγκο.

Η Γεωργία σωστά στο -4 με την Πολωνία. Τίποτα εδώ. Στα άλλα φιλικά σωστά στο -8 η Σερβία με την Ιταλία που δεν είναι κακή. Προς άσο η Λιθουανία με την Ολλανδία στο -17. Λογικό αν και δεν είναι λίγο το -13 της Σλοβενίας με την Κροατία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr