Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Κάτι δεν μου αρέσει στο Ουκρανία-Ιταλία!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 12:49

Τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ έχουν... ψωμί και τα πονταρίσματα είναι ιδιαίτερα

Κάτι δεν μου αρέσει στο Ουκρανία-Ιταλία!

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ είμαστε. Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ, αλλά πρώτα σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ με τα κρίσιμα προκριματικά!

Και αυτή την φορά έχουμε τις ομάδες με πλήρη σύνθεση. Καθώς είναι και σαν τεστ πριν το Ευρωμπάσκετ με συμμετοχή ΝΒΑερς.

Ελάχιστες οι απουσίες πλέον και συνεπώς μεγάλο το ενδιαφέρον. Ενώ καίγονται όλες οι ομάδες ακόμα και οι μεγάλες, αφού στην συνέχεια δεν θα έχουν πάλι στα νέα παράθυρα τους ΝΒΑερς και τους Ευρωλιγκάτους.

Πρεμιέρα πλεόν για την Β’ προκριματική φάση και ενώ μεταφέρθηκαν προσέχουμε τα αποτελέσματα. Και τρεις πρώτοι των ομίλων της Β’ φάσης προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο .

Υπάρχει η ανάλυση των αγώνων σε άλλη στήλη (πατήστε ΕΔΩ να τις δείτε). Πάμε να δούμε τι κρατάμε. Η Γεωργία σοβαρή και δουλεμένη δεν θα έχει πρόβλημα με την μαχητική πάντως και αθλητική Ολλανδία. Στο -12 ανέβηκε λίγο το χάντικαπ. Προς άσο απλά.

Η Ουκρανία είναι μαχητική και έχει δύο ΝΒΑερ.Η Ιταλία έχει θέμα στον άσο και το σέντερ αλλά εξαιρετικά φόργουορντ και πολύ τρίποντο. Κάτι δεν μου αρέσει. Η Ουκρανία αν και παίζει στην Ρίγα λόγω πολέμου (αγωνιστικά δεν έχει επηρεαστεί πάντως), θα παλέψει. Καμία αξία στο 1.35. Προς άσο με 6-7π.

Διαλέγω το διπλό της Λιθουανίας στην Ουγγαρία αρκεί να μην χαλαρώσει απότομα. Η Ουγγαρία μέτρια ομάδα. Πάνοπλη η Λιθουανία και λογικά 15-20π.

Προσοχή στο Μαυροβούνιο (χωρίς Βούτσεβιτς)-Βοσνία, που είναι τοπικό ντέρμπι και ίδιο επίπεδο οι ομάδες. Στο -4 η έδρα καμία αξία καθώς η Βοσνία έλυσε το οικονομικό θέμα της συμμετοχής της και έχει τον ΝΒΑερ Νούρκιτς. Προς διπλό.

Η Γαλλία στο -17 πήγε με τη Τσεχία που είναι μαχητική και δουλεμένη ομάδα. Αλλά και με σοβαρή απουσία τον Σατοράνσκι από το ΝΒΑ! Περίεργο ματς. Γενικά θα προτιμήσουμε και το λάιβ που νομίζω θα έχει ψωμί!

Ακόμα η Ισπανία με την Ισλανδία στο -20 το προσέχουμε. Άσο δεν ακουμπώ και το διπλό είναι πιο πιθανό. Καθώς είναι μαχητική η Ισλανδία (έχει 3-1 από την περασμένη φάση!) και η Ισπανία δεν έχει καμία σχέση με άλλες εποχές. Συνεπώς δυνατό σημείο δεν υπάρχει.

Εκτίμηση αρχική για τα ματς οι άσοι Γεωργία, Ουκρανία και διπλά Βοσνία, Λιθουανία, Ισλανδία. Προσωπικά θα περιμένω το λάιβ και θα πάω με συνδυασμούς...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr