Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Το live και οι άσοι στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 10:37

Σε ρυθμούς προκριματικών Μουντομπάσκετ και απόψε (27/8) όπου υπάρχει ενδιαφέρον στα παιχνίδια που θα γίνουν

Το live και οι άσοι στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Και μετά από ένα κακό διήμερο στο μπάσκετ στοιχηματικά, στα προ τζάμπολ στοιχηματά μας, αλλά με καλά ταμεία στο live που στο μπάσκετ έχω πει είναι το καλύτερο!

Όχι σε όλα βέβαια! Για παράδειγμα η Λετονία άφησε σέκους όλους στην Ευρώπη διαλύοντας την πλήρη Τουρκία έχοντας 20τρ!

Πάντως σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ με τα κρίσιμα προκριματικά είμαστε. Και όπως είπαμε έχουμε τις ομάδες με πλήρη σύνθεση. Είναι και σαν τεστ πριν το Ευρωμπάσκετ ενώ συμμετέχουν και οι ΝΒΑερς.
Αρκετοί τραυματισμοι πάντως με τελευταίους Σεγκέλια και Γιουλ. Αλλά και τους δικούς μας! Και με την 2η αγωνιστική πια στην πρεμιέρα στο διάστημα αυτό της Β' φάσης

Τι παίζουμε; Τίποτα! Θα περιμένουμε το live. Η Τσεχία σωστά στο -9 με την Ουγγαρία. Λάθη δεν υπάρχουν από τις εταιρείες. Η Τσεχία έφαγε 35π. από +10 στην Γαλλία!

Η Ουγγαρία άγγιξε το μπαμ με την Λιθουανία (πλασματικό το 78-88 με το ματς στο καλάθια στο 37'!). Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε λάθος και ασάρα. Δεν παίζει και ο Σατοράνσκι στην Τσεχία. Προς άσο πάντως.

Και προς άσο και η δυνατή πάντα εντός Λιθουανία με το μέτριο επιμένω Μαυροβούνιο(χωρίς Βούτσεβιτς) που όμως έριξε απρόσμενα 20π. στο ...φάντασμα της Βοσνίας. Προς άσο με -13 απλά.

Η Βοσνία τα είπαμε και λογικά στο -15 η Γαλλία αλλά είναι ματς εκτός. Αν έχει διάθεση το κάνει. Το ίδιο και η Ισπανία στην φιλότιμη αν και λίγη Ολλανδία με το -16. Και η Ιταλία στο -16 με την Γεωργία και θα έλεγα διπλό με την δουλεμένη ομάδα του Ζούρου που όμως έχασε τον Σεγκέλια!

Η Ιταλία προσέχουμε έχανε 11π, ημίχρονο στην Ουκρανία πριν το γυρίσει με το πλασματικό +10 στο φινάλε! Και τέλος η Ισλανδία έφαγε 30 στην Ισπανία αν και έχει ξεκινήσει καλά εδώ (είχε βρει τους μεγάλους βέβαια χωρίς την πρώτη ομάδα). Έχει εκτός τον σκόρερ της Χέρμανσον(Βαλένθια). Γι αυτό στο -8 η Ουκρανία αλλά χμμ...Περιμένουμε το live!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr