Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Η Ελλάδα και οι άλλοι!

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 11:06

Η Εθνική κοντράρεται με το Βέλγιο ενώ είναι πολλά και τα ματς της Κυριακής (28/8) που έχουν το ενδιαφέρον τους

Η Ελλάδα και οι άλλοι!

Καλημέρα σε όλους. Και σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ με τα κρίσιμα προκριματικά είμαστε. Όπως είπαμε έχουμε τις ομάδες με πλήρη σύνθεση. Γιατί είναι και σαν τεστ πριν το Ευρωμπάσκετ ενώ έχουν έρθει και οι ΝΒΑερς.

Αρκετοί τραυματισμοι πάντως και εκπλήξεις. Το Σάββατο (27/8) έχασε η Γαλλία στην Βοσνία αν και το είχε γυρίσει. Ανάλογη ήττα και της Τσεχίας από την Ουγγαρία εντός.

Η Ελλάδα με σοβαρές απουσίες(Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κώστας) αλλά με 20.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα στην παράταση στην Σερβία θέλει μόνο νίκη.

Το Βέλγιο μαχητική ομάδα με την άμυνα αλλά με ταβάνι. Λογικά άνετα απλά η Εθνική και με τις απουσίες της και χαμηλό σκορ και προς άντερ με 161π. Οριακό το-15 που πήγε και -20 απο -13!
Καμία αξία στο 1.27 αλλά και στο -8 της Σλοβενίας στην μαχητική Γερμανία (κανονικά ο Σρόντερ). Η Λετονία στο -15 στην Αγγλία καμία αξία καθώς με την Τουρκία μην ξεχνάμε είχε και 20τρ.!

Η Εσθονία τοπικό ντέρμπι με την φορμαρισμένη Φινλανδία αλλά χαμηλά στο-6. Χαμηλά και η Σερβία(κανονικά ο Μίσιτς) στην Τουρκία και ας απογοήτευσε η τελευταία στην Λετονία που διασύρθηκε.
Αλλά έχει καλό ρόστερ και το -5 της Σερβίας και το 1.42 καμία αξία. Εδώ είδαμε τι έπαθε στην Βοσνία η Γαλλία! Τέλος οριακό το -13 του Ισραήλ με την Σουηδία. Στο live καλύτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr