Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Με Ντόνσιτς και Βεζένκοφ!

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:27

Με Σλοβενία και ειδικό ποντάρισμα στον Σάσα Βεζένκοφ θα πορευτούμε στην πρεμιέρα του Eurobasket.

Με Ντόνσιτς και Βεζένκοφ!

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα στο Ευρωμπάσκετ με ιδιαίτερη προσοχή. Θα τα λέμε καθημερινά αλλά σε τέτοια τουρνουά δεν λείπουν οι εκπλήξεις και είδαμε ήδη πολλές στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ προ ημερών.

Προτιμάμε το live και γενικά είμαστε προσεκτικοί καθώς οι ομάδες ακόμα έχουν διακυμάνσεις και είναι ανέτοιμες. Αγωνιστικά η πρεμιέρα έχει δύο ντέρμπι. Η Σλοβενία με την Λιθουανία το ένα, με ομάδες με στόχο μετάλλιο. Πρόβλημα στους ψηλούς η πρώτη και στους κοντούς η δεύτερη. Και ασταθείς. Δεν άρεσε στα πρόσφατα προκριματικά του Μουντομπάσκετ η Λιθουανία αλλά και η Σλοβενία έφαγε 20 από την Γερμανία. Σωστά στο -4 και βλέπω λίγο Σλοβενία. Ματσάρα το Γαλλία-Γερμανία που ενώ η Γαλλία δεν τρομάζει με απουσίες φέτος,η Γερμανία με 3 ΝΒΑερς διέλυσε τη Σλοβενία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και είναι και οικοδέσποινα. Στο +9; Εκεί ήταν και έπεσε στο +6 η Γερμανία.Προς διπλό και πάλι καθώς η Γαλλία στα προκριματικά έχασε στην Βοσνία.


Ματσάρα για πρόκριση στο Γεωργία-Βέλγιο και μικρό προβάδισμα η οικοδέσποινα Γεωργία του Ζούρου που όμως δεν έχει Σεγκέλια. Το Βέλγιο θα παλέψει και χαμηλό σκορ. Πονηρό το Βοσνία(νίκησε την Γαλλία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ εντός!)-Ουγγαρία με την δεύτερη να παίζει απρόσμενα καλά στην ίδια διοργάνωση.


Η Τουρκία δεν αρέσει ακόμα και είναι σοφτ αλλά άλλη κλάση από το Μαυροβόυνιο(εκτός ο Βούτσεβιτς), Προς άσο με -7 Τέλος θέμα διάθεσης το -17 της Ισπανίας με την Βουλγαρία και ας μην είναι κάτι ιδιαίτερο φέτος οι ισπανοί, Προς όβερ ο Βεζένκοφ με 21π καθώς είναι βαρόμετρο για τους γείτονες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr