Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Οι πόντοι του Παπαπέτρου και η διάθεση της Σερβίας

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:42

Ξεχωρίζει το ματς της Εθνικής μας από τα παιχνίδια της Παρασκευής για τα προκριματικά και οι προτάσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Οι πόντοι του Παπαπέτρου και η διάθεση της Σερβίας

Εξαιρετικά μας πήγε η χθεσινή, πρώτη μέρα και στο διάβασμα και στην ανάλυση. Αλλά και στις εκτιμήσεις. Καθώς και στην αναλυτική πρόβλεψη στην άλλη στήλη με την εικόνα των αγώνων.

Πάμε σήμερα (Παρασκευή 2/9) που έχουμε τζάμπολ και για την Ελλάδα μας. Αρχίζω με αυτό το ματς. Πλήρεις πήγαμε τελικά στο Μιλάνο, αλλά πλήρεις δεν θα είμαστε!

Καθώς έχουμε θέματα με βασικούς και η Κροατία είναι πάντα επικίνδυνη αν και σοφτ ομάδα. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που παίζει καθώς δεν αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ αφού αποκλέιστηκε νωρίς - νωρίς!

Αλλά είναι ομάδα μέρας με τους σκόρερ στα φόργουορντ Χεζόνια, Σάριτς και βασικά Μπογκντάνβιτς.

Αλλά και εμείς εκεί έχουμε πολλά κορμιά. Στο σέντερ έχουν τον ΝΒΑερ Ζούμπατς των Κλιπερς που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όμως και στην περιφέρεια έχουν θέματα.

Βέβαια με τις απουσίες μας θέλει προσοχή το ματς και το -7 της Ελλάδας μας είναι πονηρό. Προτιμώ τον Παπαπέτρου στο under 7,5π. μιας και είναι ανέτοιμος.

Στα άλλα ματς η Φινλανδία έχει πάρει τον αέρα του μέτριου Ισραήλ που έχασε 15π. εντός από την Σουηδία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Προς διπλό.

Προς άσο με - 7 η σοβαρή Ουκρανία με την μετριότατη και με πρόβλημα στο σκορ Αγγλία. Προς under 154π.

Θεμα διάθεσης της Σερβίας το -22 με την άσφαιρη αλλά μαχητική Ολλανδία. Προς άσο. Οριακή η Ιταλία στο -15 με την μικρούλα αλλά μαχητική και δουλεμένη Εσθονία.

Η Τσεχία με την έδρα και τον Σατοράσνκι φαβορί με την Πολωνία στο -4 αλλά μην ξεχνάμε ότι απογοήτευσε και αυτή στα προκριματικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr