Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Μπορεί ξανά η Γερμανία!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:51

Καλά πήγε και η χτεσινή μέρα που πέρασαν όλα σχεδόν τα σημεία μας.

Μπορεί ξανά η Γερμανία!

Η ανάλυση για το ματς της Εθνικής μας με την Ιταλία ήταν ακριβώς ότι είχαμε πει. Και δεν κάλυψε το χάντικαπ και μας δικαίωσε έστω και οριακά το άντερ 166π. Βεβαίως γι αυτό κάνουμε κας άουτ γιατί στο 35' ήταν σίγουρο το άντερ και παραλίγο να χαλάσει. Ασφαλώς όμως μπαίνουμε και στο live blogging bet που δώσαμε 3/3 σημεία του 1.90! Οχι και άσχημα δηλαδή! Σήμερα έχουμε πάλι 6 ματς και δεν μου αρέσει τίποτα. Θα περιμένουμε το λάιβ ξεκάθαρα.

Σήμερα είναι θέμα διάθεσης των μεγάλων τα χάντικαπ. Πιστεύω πάντως ότι κάποια στιγμή θα συνέλθει η Τουρκία. Στο ντέρμπι Λιθουανία-Γερμανία ναι μεν είναι ανοιχτό ματς,αλλά προσέχουμε ότι είναι και περίεργο το +3 στην οικοδέσποινα που έχει παίξει εξαιρετικά ως τώρα ενώ η Λιθουανία έχασε και στα δύο ντέρμπι με Σλοβενία και Γαλλία και θα έχει και κούραση και πνευματική κόπωση Και χτες έχασε με ανατροπή και έχει πίεση. Μόνο αυτό το σημείο ξεχωρίζω κάπως.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr