Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Με απόδοση σχεδόν 4,00 δεν είναι άσχημα!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:28

Πάμε με τις προτάσεις για την Τρίτη (6/9) στο Ευρωμπάσκετ, όπου μια σειρά από φαβορί δίνουν μεγάλη απόδοση

Με απόδοση σχεδόν 4,00 δεν είναι άσχημα!

Έγινε χαμός στην χθεσινή μέρα και ειδικά στο live με το σοκ της Ιταλίας από την Ουκρανία. Μάλιστα από +10 και με τους οικοδεσπότες να μην τον γυρίζουν. Πάντως αν και χάθηκαν λογικά εκεί λεφτά, είχαμε το πέρασμα έστω και οριακά στο τέλος της Φινλανδίας με το +31 καθώς η Σερβία έκανε συντήρηση στο β' μέρος.

Η Ελλάδα χωρίς Γιάννη όπως είχαμε πει ότι θα κάνει συντήρηση, δεν κάλυψε το χάντικαπ, κάτι λογικό. Πάμε όμως στα σημερινά που παίζουν όλοι.

Και θα βρείτε και τις αναλύσεις ΕΔΩ με εκτιμήσεις σε κάθε παιχνίδι.

Για την Ελλάδα με -14 απλά προς άσο αν ποντάρουμε. Η πολύπαθη Ουκρανία είναι μαχητική και δουλεμένη ομάδα με ταβανι και δύσκολα θα αντέξει με τη χθεσινή κόπωση.

Η Ελλάδα πιο φρέσκια, μόνο ο Κωστας εκτός, παίζει ο Γιάννης και στο "4" σήμερα καθώς γύρισε ο Παπαγιάννης. Προς άσο αρκεί να μην χαλαρώσουμε πολύ στο τέλος.

Γενικά κλασικά περιμένουμε το live. Και κοιτάμε απλές νίκες. Νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν Τουρκία, Γεωργία, Γαλλία, Πολωνία που δίνουν σχεδόν 4 απόδοση. Δεν είναι και άσχημα...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr