Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Νίκες για Μπλουά, Σολέ, Κολοσσό

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 11:36

Τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ ξεκίνησαν στην Ευρώπη ενώ και το δικό μας στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του

Νίκες για Μπλουά, Σολέ, Κολοσσό

Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν και έχουμε πρεμιέρα στην Ελλάδα και πάμε στην μάχη μας για το ταμέιο. Για την Α1 δεν έχω να πω πολλά. Μια ομάδα υποβιβάζεται φέτος και ενώ θα έχουμε λίγκα 12 ομάδων αφού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος η Λάρισα που εντυπωσίασε πέρσι.

Ο Ολυμπιακός φαβορί, ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και θα παλέψει ασφαλώς. Για την τετράδα το Περιστέρι που συγκεντρώνει τα φλας έχοντας στον πάγκο τον Βασίλη Σπανούλη που αρχίζει την προπονητική του πια καριέρα και ο πάντα σοβαρός Προμηθέας.

Από κοντά και η ΑΕΚ που έκανε καλες κινήσεις και χωρίς τα παλιά μπάτζετ. Μάχη για την παραμονή που ο Ιωνικός Νικαίας είναι στην χειρότερη θέση βάση ρόστερ. H μέρα σήμερα Σάββατο δεν μου αρέσει καθόλου. Σε καμία λίγκα.

Στην Ελλάδα έπεσε ο Προμηθέας που το είχαμε πει στην εφημερίδα και από -3 πήγεστο -9 στο μετριότατο φέτος Λαύριο! Καμία αξία πλέον. Έπεσε και το διπλό του Κολοσσού στην Νίκαια που επίσης είχαμε πει από 1.92 σε 1.60!

Στο άλλο ματς το Περιστέρι καθαρά με τον μαχητικό ΠΑΟΚ που είναι χειρότερος και δεν θα έχει και τον βασικό Κέλι, αλλά δεν έγινε δα και Ολυμπιακός για να κάνει περιπάτους και καμία στο -10.

Τι κρατώ για σήμερα; Νίκες Μπλουά (1.5), Σολέ (1.90) στην Γαλλία και θα βάλουμε και τον Κολοσσό από Α 1 σε μια τριάδα και ας έπεσε η τιμή. Καλύτερα σε 2-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr