Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Περιμένοντας το λάιβ...

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 11:31

Τα ίδια με χτες και σήμερα και κανένας ενθουσιασμός για το κουπόνι μας. Και χτες είπαμε ότι είναι περίεργο κουπόνι και μας δικαίωσε.

Περιμένοντας το λάιβ...

Πέρασαν τα γαλλικά μας παιχνίδια τουλάχιστον και ας χάλασε ο Κολοσσός και φυσικά δεν χάσαμε αλλά βγήκε και ένα μικρό κέρδος, επειδή είχαμε πει νωρίς από το -3 το διπλό του Προμηθεά που άνοιξε στο -10 όσο και έγινε.

Πάμε στο σήμερα. Θέμα διάθεσης των μεγάλων τα μεγάλα χάντικαπ, αλλά είχαν και πρόσφατα ματς που δεν μπόρεσαν να τα καλύψουν. Γενικά θέλει προσοχή ειδικά η Κυρικαή και όπως έχουμε πει ο υπομονετικός κυνηγός ανταμείβεται. Άρα μην βιαζόμαστε.

Στην Ελλάδα καμία αξία στο -15 του ΠΑΟ καθώς ο Άρης ειναι μαχητικός και πέρσι έπαθε την ζημιά εκεί. Η ΑΕΚ δεν είναι κακή σαν πεντάδα και άρα είναι φαβορί με την νεοφώτσιτη αλλά μαχητική Καρδίτσα. Στο -8 οριακό.

Τίποτα στην Ισπανία. Στην Ιταλία επίσης όλα οριακά. Ισως προς άσο Βίρτους Μπ. και νίκη Τρέντο. Τίποτα και Γερμανία, Γαλλία. Στην Τουρκία μια από τα ίδια. Άρα περιμένουμε το λάιβ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr