Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ευρωπαϊκές ευκαιρίες

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 11:56

Οι ευρωπαϊκοί ρυθμοί αυξάνονται με τις αναμετρήσεις σε Eurocup και Champions League για την Τρίτη και την Τετάρτη

Ευρωπαϊκές ευκαιρίες

Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς και αυτό το κουπόνι μας με άρωμα Ευρωλίγκα βασικά αλλά και με Τσάμπιονς Λιγκ και πρεμιέρα στο Γιούροκαπ.

Την περασμένη εβδομάδα μας δικαίωσε και το Τσάμπιονς Λιγκ στοιχηματικά και το οποίο πλέον συνεχίζεται με τα μισά ματς την μια εβδομάδα και τα άλλα μισά την επόμενη.

Η ΑΕΚ έχει παιχνίδι στην Ιταλία με την μικρομεσαία Εμίλια και θα παλέψει με την καλή της περιφέρεια που είναι και έμπειρη αλλά δυσκολα θα αντέξει. Η Εμίλια λογικά θα πάρει την νίκη.

Πρεμιέρα έχουμε στο Γιούροκαπ που έχουμε την συμμετοχή του Προμηθέα από ελληνικής πλευράς σε μια διοργάνωση που δίνει και εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Αποδυναμωμένη όμως η φετινή διοργάνωση και χωρίς μεγάλα ονόματα και φαβορί. Ο Προμηθέας σε καλή κατάσταση και στην πρεμιέρα μπορεί και νίκη στην μέτρια Τρέντο στην Ιταλία αν και το χάντικαπ πήγε ήδη μόλις στο +2 από +5 και δεν αξίζει πλέον.

Γενικά σαν τιμές έχουν ενδιαφέρον το 1.90 της Βόννης, το 1.65 της Εμίλια, το -12 της Μανρέσα.

Στο Γιούροκαπ τίποτα απολύτως δεν δείχνει καλό και προσέχουμε ότι πολλές ομάδες κάνουν και συντήρηση εδώ για την συνέχεια ή έχουν πολλές διακυμάνσεις. Συνεπώς περιμένουμε το λάιβ καλύτερα και δεν παίζουμε για να παίζουμε ντε και καλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.