Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Τζάμπολ στο NBA!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 13:48

Με ένα πλήρες κουπόνι με τζάμπολ και στο ΝΒΑ σήμερα και στη μάχη του διημέρου για το ταμείο έχοντας και διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τζάμπολ στο NBA!

Ολα αυτά μετά από ένα καλό γενικά Σαββατοκύριακο για την τσέπη μας που το λάθος που είπαμε των εταιρειών να έχουν ακόμα και στους 17π το ΠΑΟ-Λαύριο, μας δικαίωσε πανηγυρικά διπλασιάζοντας το ποντάρισμα μας. Η Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει κλασικά με τις εκπλήξεις της και έχουμε αυτή την εβδομάδα την πρώτη με διπλή δράση. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή και πάει στην Ισπανία για το ματς πρώτα με την Ρεάλ που είναι ανάλογο με αυτό της πρεμιέρας στην Βαρκελώνη που κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Αν και χωρίς τον Παπανικολάου θα παλέψει και έχει τύχη. Σωστά στο -6 καθώς η Ρεάλ έχει τρομερό βάθος αν και δεν έχει ακόμα διάρκεια. Σκληρό ματς και δεν είναι για πονταρίσματα. Βλέπω δύσκολη νίκη Ρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός δεν μου αρέσει και ας κέρδισε στο τέλος στο Βελιγράδι με την εμπειρία του τον μέτριο Ερ Αστέρα στο τέλος. Η Άλμπα εντυπωσιάζει και ας είναι μια μέτρια ομάδα για το επίπεδο αυτό αλλά πολύ δεμένη και δουλεμένη. Και έχει αρχίσει καλά και με το μπαμ στο Μιλάνο. Γι’ αυτό φαβορί στο -4 μάλιστα με τον Παναθηναϊκό που όμως έχει φανέλα για τέτοιο χάντικαπ και δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε αυτό. Αλλωστε ίδιες ομάδες είναι. Η Άλμπα έχει πάντως το προβάδισμα. Ελκυστικά τα διπλά Μονακό και Βίρτους Μπολόνια αν και η δεύτερη είναι ακόμα ανέτοιμη. Δεν αξίζει το χάντικαπ της Μπάρτσα με την μαχητική Μπάγερν. Η Εφές με την προβληματική και με απουσίες Βαλένθια μπορεί τον άσο με -9. Ελκυστική και η Παρτίζαν του Ζοτς που δεν ξεκίνησε καλά, αλλά εκτός έδρας. Με 15000 κόσμο θα είναι αλλιώς προφανώς. Και το Μιλάνο δεν είναι καλό. Και προς άντερ εδώ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ Δύσκολο ματς για το Περιστέρι του Σπανούλη με την κάτοχο του τίτλου Τενερίφη. Θα παλέψει όμως και στο 1.45 και -5 έπεσε η Τενερίφη που άνοιξε πιο πάνω καθώς είναι καλύτερη και φορμαρισμένη και πρώτο φαβορί για τον τίτλο και φέτος. Δεν αξίζει εκεί όμως καθώς το Περιστέρι είναι μαχητικό και οι Ισπανοί πολλές φορές είναι χαλαροί εκτός στην αρχή. Καλύτερα τίποτα. Ο ΠΑΟΚ με ψυχολογία από την 20αρα με τον Άρη στην Α 1 αλλά η Σάσαρι είναι καλύτερη ομάδα. Αλλά από κακή ήττα στο καμπιονάτο με 79-71 στο Τρεβίζο. Ντέρμπι. Ο Προμηθέας τώρα στο Γιούροκαπ. Καλό ξεκίνημα για τον Προμηθέα που μας δικαίωσε στο Τρέντο στην Ιταλία. Σε τρομερή φόρμα η Γκραν Κανάρια όμως με Λάκοβιτς στο πάγκο και πέρασε με 20αρα από την Μπρεογκάν στη λίγκα της. Συνεπώς ντέρμπι στην Πάτρα και σωστά φαβορί η ισπανική ομάδα στο -4 που δεν αξίζει όμως. Ντεφορμέ η Ουλμ προσέχουμε εδώ. Ελκυστικές τιμές για Μπούρσα(+2,5) και Τσεντεβίτα (1.75) και Μπρέσια(1.82)για ζητούμενα.

Στο ΝΒΑ έχουμε τζάμπολ και δεν χρειάζεται να πούμε ότι ειδικά στην πρεμιέρα και τις πρώτες αγωνιστικές ενός μαραθωνίου, οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Πιο δυνατή προσέχουμε πλέον η Ανατολή. Οι Μπακς του Γιάννη μπορούν να πάρουν πάλι τον τίτλο αλλά όλα ανοιχτά καθώς είδαμε τι έγινε πέρσι με το κάζο των σούπερ στα.. χαρτιά Λέικερς. Σοκ στην Βοστώνη που δεν θα έχει φέτος τον κόουτς Ουντόκα. Και στο Γκόλντεν Στέιτ που έγιναν άνω κάτω οι πρωταθλητές με τις μπουνιές στην προπόνηση με Γκριν-Πουλ! Μην ξεχνάτε στην Ευρωλίγκα στα παιχνίδια των ελληνικών μας ομάδων,live πάλι στο σάιτ με προγνωστικά και ανάλυση!

Τι κρατώ διήμερο; Από Ευρωλίγκα άσο Εφές -9. Ζητούμενα Μονακό νίκη, άντερ Παρτίζαν 156π.Στο Γιούροκαπ νίκη Βενέτσια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ άσο Νταρουσάφακα(-12). Καλύτερο σημείο η Εφές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr