Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Σημεία από όλη την Ευρώπη

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 11:52

Καλό ΣΚ σε όλους. Εδώ είμαστε για να δούμε το κουπόνι μας. Και πάμε Ελλάδα. Τρία ματς σήμερα και τρία τις επόμενες μέρες.

Σημεία από όλη την Ευρώπη

Στην Ευρωλίγκα χαμός με ανατροπές και το έλα να δεις. Και μια από τα ίδια και στο ΝΒΑ αλλά εκεί τα ξέρουμε όπως λέμε τα έργα. Πάμε Α1. Μάχη παραμονής στην Πάτρα. Ο Απόλλωνας στην έδρα ποντάρει και η Καρδίτσα γλίτωσε από το.. κέντρο με τον Κολοσσό από -12 εντός. Στο 1.47 και -4 σωστά. Και προς έδρα νίκη και άντερ 148π. Ο Κολοσσός άρεσε με τον Παναθηναϊκό στο Γιούροκαπ και δεν βλέπεται στο πρωτάθλημα. Πρόβλημα στο σκορ, τρομερή φόρμα ο Προμηθέας και σωστά στο 1.50 και -4 οι πατρινοί που μάλλον θα το πάρουν έστω και δύσκολα. Οχι στο χάντικαπ πάντως.

Ο ΠΑΟΚ έριξε δύο 20αρες στο Παλατάκι σε Άρη και Σάσαρι (!)και έχει σούπερ ψυχολογία για το εκτός με το μέτριο Λαύριο. Από 1.75 στο 1.50 το ματς και -4 σωστά. Λογικά κερδίζει αλλά θέλει προσοχή. Προσοχή θέλει η κούραση Ολυμπιακού που έχει μετά την Μαδρίτη και την Βιτόρια και τρίτο ταξίδι σε μια εβδομάδα (!) και πάει Παλέ Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχει προβλήματα αλλά δεν θα πατήσει και γκάζι και ο Άρης που είναι μαχητικός και έχει ήδη το μπαμ με τον Παναθηναϊκό και παίζει άμυνα, θα παλέψει κάπως. Στον άσο με +18.

Ντέρμπι το Περιστέρι-ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να έχουν αρχίσει καλά και με στόχο αμφότερες την τετράδα. Σωστά 1.57 και -3 και προς έδρα σαν νίκη. Τέλος ο Παναθηναϊκός έχασε αλλά άρεσε με την Μονακό και έδειξε κάτι. Πάει στη Νίκαια για το ματς με τον μέτριο Ιωνικό. Αν πατήσει γκάζι πάει και 30π. Αν απλά είναι καλός διπλό με -16.

Στα άλλα ματς στην Ευρώπη προσοχή στις ομάδες που είχαν διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα όπως και η Βαλένθια που έχει και απουσίες. Καλή φέτος η μικρομεσαία Ομπραντόιρο που έχει και Βέστερμαν και άσο με +2π.Στην Ιταλία μου αρέσει το +6 Βαρέζε, το 1.60 της Τορτόνα στην Τριέστε.

Πονηρή η έξοδος της Εφές που δεν είναι καλά στην καλή Μπούρσα και προσοχή και στις πολλές απουσίες της Άλμπα και ας παίζει με μικρό αντίπαλο και αναφέρομαι στο -12 και μόνο. Προς άσο πάντως και πάλι και απλά δεν το λέω λάθος. Στην Γαλλία κρατώ λίγο τις νίκες Σολέ-Ντιζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr