Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Δράση σε όλα τα μέτωπα

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 11:48

Χρόνια πολλά για την πατρίδα μας με υγεία και ευλογία για την χτεσινή μεγάλη μας εθνική μας εορτή. Και με την ευχή να μην ξεχάσουμε να τιμάμε την πατρίδα και βασικά όσους έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα.

Δράση σε όλα τα μέτωπα

Στοιχηματικά έχουμε ένα κλασικό πλήρες κουπόνι. Η Ευρωλίγκα μας πήγε πολύ καλά και ειδικά στο λάιβ που είχαμε όπως πάντα με τις ομάδες μας και είχαμε 3/3 του 1.90. Το μπασκετ άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές,είναι ιδανικό για livebet. Μην το ξεχνάμε! Πάμε στα δικά μας. Το Καρδίτσα-Προμηθέας στην Α 1 αναβλήθηκε καθώς δεν βρήκε ξενοδοχείο η ομάδα της Πάτρας! Τρομερά πράματα αλλά δεν έφταιγε καθώς είχαν αργήσει στον ΕΣΑΚΕ να ορίσουν πρόγραμμα!

Στο κουπόνι μας είναι θέμα διάθεσης οι άσοι Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ λογικά και με Μπέικον είχε νικήσει σε θρίλερ στην Ρόδο στο Σούπερ Καπ τον Κολοσσό που δείχνει κάπως ανεβασμένος αλλά δεν σκοράρει. Ο ΠΑΟ στον άσο με -16. Ο Ολυμπιακός από την ήττα με την Μονακό λογικά θα θέλει ένα καλό ματς και καθώς το Λαύριο είναι μετριότατο ο άσος και με -25 είναι πιθανός.

Η ΑΕΚ με -9 με τον μαχητικό Άρη δεν μου αρέσει. Προς διπλό. Και οριακό το Απόλλων Π-Περιστέρι με τους γηπεδούχους να έχουν καλή έδρα, αλλά πρόβλημα στο σκορ και πρόβλημα στην ζώνη και το Περιστέρι είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Στην Ισπανία καλό το1.62 της Μπαρτσελόνα στην Βαλένθια. Και το 1.50 της Μανρέσα με Μπρεογκάν εντός. Ζητούμενα Γρανάδα-Χιρόνα.

Στην Ιταλία η Βίρτους που άλωσε στην Ευρωλίγκα την Μαδρίτη μπορεί και στο χάντικαπ διπλό στην Σάσαρι. Καλή και η Βαρέζε στο 1.55 με Τρεβίζο. Ψηλά η τιμή. Πολύ καλό και το1.47 της Νάπολι με την χωρίς νίκη και κακή σε απόδοση Τριέστε.

Στην Γερμανία καλό το +8 της εντυπωσιακής νεοφώτιστης Ροστόκ καθώς η Άλμπα έχει σοβαρές απουσίες και κούραση από τα ταξίδια στην Ευρωλίγκα. Και ελκυστικό το 1.70 της Ολντενμπουργκ στην Χαιλδεμβέργη.

Στην Γαλλία εξαιρετική τιμή για την Μπουά στο 2.25 ή και +2π καθώς η Λιμόζ δεν είναι καλά και η γηπεδούχος έχει κερδίσει και την πρωταθλήτρια Βιλερμπάν μην ξεχνάμε!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr