Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Η έδρα του Κάουνας και το live!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 13:15

Περιμένοντας το live είναι ο τίτλος μου για σήμερα και για το διήμερο της Euroleague

Η έδρα του Κάουνας και το live!

Περιμένοντας το live είναι ο τίτλος μου για σήμερα και για το δίημερο της Euroleague. Που αρχικά δεν έχουμε παιχνίδια που να έχουν ενδιαφέρον στοιχηματικά σε μια διοργάνωση που καραδοκούν οι εκπλήξεις,οι ανατροπές και οι μεγάλες διαφορές θυμίζοντας ολοένα και περισσότερο ΝΒΑ!

Μπορεί όμως να έχουμε ευκαιρίες φυσικά με το λάιβ μας στο σάιτ που και την περασμένη αγωνιστική είχαμε 3/3 με τις ομάδες μας στην διοργάνωση. Πάμε όμως στα τρέχοντα.

Ο ΠΑΟ συνεχίζει να προβληματίζει αλλά στο ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται μην ξεχνάμε και πλέον θα έχει και ένα πάικτη που κάνει την διαφορά,τον Μπέικον. Περιμένει την ανεβασμένη Παρτίζαν του αγαπημένου του Ομπράντοβιτς. Συνεπώς θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς αυτό στο ΟΑΚΑ και θα είναι ντέρμπι.

Σωστά σχετικά στο -2 ο ΠΑΟ αν και έχει ένα προβάδισμα και λόγω Μπέικον σαν αύρα βασικά και ..αέρα. Η Παρτίζαν πάντως έχει θέμα στο πόιντ και στο σέντερ,αλλά έχει εξαιρετικά φόργουορντ που σκοράρουν προσέχουμε και είναι πιο έτοιμη παρά τις αδυναμίες εκτός.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη και γενικότερα από την Μονακό βγάζοντας μια κούραση. Και περιμένει την επικίνδυνη αλλά μέτρια γενικά Βαλένθια που παίζει καλύτερα πάντως εκτός έδρας προσέχουμε και παρά τις κακές ήττες εντός έκανε το μπαμ στην πρωταθλήτρια Εφές!

Όμως είναι μια μέτρια ομάδα και ο σοβαρός Ολυμπιακός δε θα έχει πρόβλημα και μπορεί και το χάντικαπ και τον άσο έστω και με -9

Στα άλλα ματς ντέρμπι στην Μπασκόνια. Δεν είναι καλά το Μιλάνο και προς διπλό η Ρεάλ που επίσης δεν ειναι στα καλύτερα. Χωρίς νίκη η Μπαγερν αλλά μαχητική και η πρωταθλήτρια Εφές ακόμα δεν είναι καλά προσέχουμε.

Η Ζάλγκιρις αν έχει πάλι απουσίες η εξαιρετική Άλμπα στον άσο με την καλή της έδρα που έχει κερδίσει στο Κάουνας και την Μπαρτσελόνα! Προς άσο το ντέρμπι της Βαρκελώνης με Μπάρτσα και Φενέρ.

Και προς άντερ .Στον άσο η Μονακό με τον Αστέρα που έχει ενισχυθεί αλλά είναι μπερδεμένος. Στον άσο σαν νίκη και η Βίρτους Μπολόνια που δείχνει να συνέρχεται και η Βιλερμπάν δεν είναι ακόμα τόσο δυνατή.

Συνεπώς οι νίκες Μονακό -Βίρτους δίνουν σχεδόν 1.85 και ίσως και τα χάντικαπ και μαζί και η Ζάλγκιρις ειδικά αν έχει απουσίες η Αλμπα καθώς το 1.65 είναι καλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.