Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Πολύ δύσκολο κουπόνι

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 12:40

Με ένα πλήρες κουπόνι στα χέρια μας και στην μάχη για το ταμείο αυτό το Σαββατοκύριακο στο μπάσκετ. Αλλά δύσκολο κουπόνι και δεν μου αρέσει. Πάμε όμως να δούμε τι κρατάμε από κάθε λίγκα.

Πολύ δύσκολο κουπόνι

Στην Ελλάδα και στην Α1 έχουμε μια αναβολή καθώς αναβλήθηκε το ματς Προμηθέας-Παναθηναϊκός για τηλεοπτικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός περίπατο στην Νίκαια αλλά στους 24π και από κακή ήττα με την Βαλένθια ίσως δεν είναι καλά. Θα βάλουμε πάντως το διπλό καθώς έχει τεράστια διαφορά δυναμικής. Ο Άρης με τον κόσμο του φαβορί καθαρά με τον μαχητικό Απόλλωνα. Οριακό όμως με -7 καθώς έχει και απουσίες.

Ανεβασμένος ο Κολοσσός αλλά πιο φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ και ντέρμπι στην Ρόδο. Καμία αξία στο -3 της έδρας όμως. Η ΑΕΚ στο -7 στο Λαύριο αλλά δεν είναι και στα καλύτερά της και όσο και αν δεν αρέσει το Λαύριο φέτος δεν αξίζει κάτι. Οριακό το Περιστέρι με την μαχητική Καρδίτσα τέλος.

Πάμε στις άλλες λίγκες. Στην Ισπανία πολλά ντέρμπι. Ελκυστικό το διπλό της Μπανταλόνα βάση απόδοσης αλλά και ο άσος με 5-6π της Μπρεογκάν με την κόπωση της Βαλένθια. Στην Ιταλία ελκυστικό το διπλό της Μπρέσια.

Στην Τουρκία ενδιαφέρον ο άσος χάντικαπ της Μανίσα με 7-8π. Τίποτα και σε Γερμανία αλλά και Γαλλία. Γενικά πολύ δύσκολη αγωνιστική και ίσως στο λάιβ να έχει ενδιαφέρον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr