Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ο καλός Ολυμπιακός...

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 15:55

Ντέρμπι έχει ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι, προσοχή στο Μιλάνο και την Μπαρτσελόνα

Ο καλός Ολυμπιακός...

Επιστροφή στα γνώριμα κουπόνια μας μεσοβδόμαδα και μάλιστα με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Και καθώς έχουμε και επιστροφή μετά από διακοπή 15 ημερών λόγω εθνικών ομάδων και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιούροκαπ και με ελληνικό επίσης ενδιαφέρον.

Στην Ευρωλίγκα οι εκπλήξεις,οι ανατροπές και οι μεγάλες διαφορές κυριαρχούν θυμίζοντας ΝΒΑ και δυσκολεύοντας πολύ την προγνωσή μας. Έχουμε διπλή αγωνιστκή και πρώτος ρίχνεται στην μάχη ο Ολυμπιακός που πάει στο Ισραήλ και το Τελ Αβίβ για την μάχη με την Μακάμπι.

Σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός που με την νίκη στο Μόναχο ξεπέρασε τις δύο ήττες εντός έδρας και ενώ είναι αήττητος εκτός έχοντας μάλιστα τρεις νίκες στην Ισπανία και ειδικά σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.Η Μακάμπι έχει κλασικά δυνατή έδρα και σκοράρει αλλά είναι σοφτ και σε κακή κατάσταση με προβληματική άμυνα όπως φάνηκε εκτός με Μπασκόνια και Παρτίζαν.

Και κάπως έτσι το ματς είναι πολύ σημαντικό για την Μακάμπι.Σωστά στα ίσα και ντέρμπι, αλλά ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το 5/5. Στοιχηματικά τίποτα από πριν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει και η 30αρα στην Φενέρ έφερε νέα πίεση στον Ράντονιτς. Πάντως στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ μεταμορφώνεται μην ξεχνάμε με την βοήθεια του κόσμου του.

Θέλει δύο νίκες με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπαν για να πάρει πάνω του.Αλλά όπως είναι πλέον ο ΠΑΟ δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν παίζει με την ακριβότερη Βίρτους Μπολόνια που πάντως είναι ασταθής αλλά έχει κερδίσει πρόσφατα μαλιστα σε Μαδρίτη και Μιλάνο.

Την μια φορά με την επίθεση και την άλλη με την άμυνα! Περίεργη ομάδα και δύσκολη στοιχηματικά καθώς έχει και πολύ κακές εμφανίσεις όπως η 30αρα που έφαγε στην Παρτίζαν ή η ήττα της από την Βιλερμπάν εντός από +17 ! Στο -3 ο ΠΑΟ αλλά δεν αξίζει κάτι.

Στα άλλα ματς προσέχουμε την κακή κατάσταση του Μιλάνου που ο Μεσίνα τα έχωσε και στους σταρ της ομάδας του που έχει πρόβλημα στο σκορ και έχει και απουσίες. Ανάλογη εικόνα με γκρίνια και...γκάζια Σάρας στους παίκτες του και στην Μπαρτσελόνα. Η Φενέρ πάει εξαιρετικά με την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση και εντυπωσιάζει η Ζάλγκιρις. Σημάδια κόπωσης η Μονακό αλλά και η Άλμπα. Δεν έχει βάθος η Παρτίζαν.

Στο Γιούροκαπ ο Προμηθέας πρέπει να προσεξει στη μαχητική Σλασκ και ας έχει αρχίσει καλά. Στην Γερμανία η ΑΕΚ με την Βόννη στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά φαβορί η γερμανική ομάδα. Μην ξεχνάμε το λάιβ στο www.tostoixima.gr σε κάθε ματς των ομάδων μας στην Ευρωλίγκα που έχει πολύ στοιχηματικό ενδιαφέρον. Και μάλλον εκεί θα στραφούμε σήμερα καθώς δεν έχει να κρατήσουμε τιποτα από Ευρωλίγκα από νωρίς. Μυρίζομαι όμως ότι στο λάιβ θα έχει...ψωμάκι!

Στο Γιούροκαπ κρατάω Τσεντεβίτα -1,5 Μπούρσα +6,5 και νίκες Μπανταλόνα-Γκραν Κανάρια.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκες Τόφας-Οστάνδη και χάντικαπ Οστάνδη -5,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.