Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Αρκετές επιλογές

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 12:52

Δράση στο ελληνικό αλλά και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αρκετές επιλογές

Mε ένα υπερπλήρες κουπόνι η μάχη μας για το ταμείο αυτό το Σαββατοκύριακο και ξεκινάμε με την Ελλάδα και την Α1. Ο Παναθηναϊκός δεν ανοίγει διαφορές προσέχουμε και ο ΠΑΟΚ παίζει καλά. Αλλά πήρε πάνω του από τις νίκες στην Ευρωλίγκα και οριακός άσος με -15. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα στην Πάτρα με τον Προμηθέα και θα έχει και κόσμο. Οριακό διπλό με -16 αν και βγάζει μια κούραση.

Σοβαρός στο Παλέ ο Άρης και δεν θα έχει πρόβλημα με την Καρδίτσα που πάντως παλεύει. Με -9 δεν αξίζει Ντέρμπι στην Νίκαια παραμονής και στο -4 η έδρα με τον μαχητικό Απόλλωνα όμως που έχει και ψυχολογία. Χαμηλά το 1.62 και δεν αξίζει κάτι. Το Περιστέρι θα κερδίσει στο Λαύριο καθαρά αλλά το -8 είναι για εκτός και λίγο οριακό.

Ντέρμπι και στην Ρόδο που ο προπονητής της ΑΕΚ Κατζούρης ήταν πέρσι στον Κολοσσό και τον οδήγησε στην 3η θέση. Δεν είναι και στα καλύτερα η Ένωση που πήρε και τον Μαίλς και ο Κολοσσός στην Ρόδο είναι μαχητικός με την άμυνα. Οριακό ματς αλλά όχι για -2 και 1.72 την ΑΕΚ. Προσοχή στις ομάδες που είχαν διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τι κρατάμε. Στην Ελλάδα νίκες Περιστέρι, Αρης. Στην Ισπανία προς διπλά Ομπραντόιρο(7π),Χιρόνα(11π). Στην Ιταλία νίκες Βενέτσια, Τορτόνα. Προσοχή στην κρίση που είναι και με απουσίες και το Μιλάνο. Για απόδοση νίκες Σκαφάτι, Πέζαρο. Στην Τουρκία νίκη Καρσίγιακα και άσος -5 και νίκη Φενέρ. Στην Γερμανία σε κρίση το Αμβούργο. Για απόδοση νίκη Λούντβιγκσμπουργκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr