Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Με Μονακό και Άλμπα

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 12:20

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στα παιχνίδια της Πέμπτης για την Euroleague

Με Μονακό και Άλμπα

Με ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι στα χέρια μας στην Ευρωλίγκα και αυτή την εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην διοργάνωση αυτή και τα 1.20 χαλάνε εύκολα. Είδαμε και την περασμένη εβδομάδα πως έχασε εντός έδρας η πρωταθλήτρια Εφές από την Μπάγερν και μάλιστα με ανατροπή. Πρώτος στην μάχη ρίχνεται ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ με την Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός σε βαθιά κρίση και χωρίς στόχους και από 7 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια. Ήταν κοντά στον πλέι μεικερ Ναπίερ έλεγαν αλλά πάει Μιλάνο. Στηρίζεται ο Ράντονιτς αλλά το κλίμα είναι βαρύ καθώς αγκομάχησε να κερδίσει και να γλιτώσει το σοκ στο Λαύριο για την Α 1.

Στο ΟΑΚΑ πάντως μεταμορφώνεται και παίζει καλύτερα. Η Ζάλγκιρις απρόσμενα κάνει τρομερή σεζόν και πάει για πλέι οφ και ας έχει απουσίες τελευταία. Πολύ δουλεμένη ομάδα και ικανή για όλα στο ΟΑΚΑ αν και είχε χάσει στο Κάουνας από τον ΠΑΟ με 67-87! Οριακό στο χάντικαπ με -2 στην έδρα. Καθώς και η Ζάλγκιρις έχει θέμα με τα πόιντ της.

Ο Ολυμπακός περιμένει την Μακάμπι στο ΣΕΦ και με τρομερή ψυχολογία καθώς έχει πιάσει κορυφή. Πάντως είναι φαβορί σαφώς καθώς η Μακάμπι δεν τρομάζει και έχει θέματα εκτός έδρας και έρχεται χωρίς τον ηγέτη της Λορέντζο Μπράουν και τον βασικό της σέντερ. Ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει την ευκαιρία όπως στο Τελ Αβίβ που έχασε από +11 στο δεύτερο ημίχρονο και εύκολα. Προς άσο με -7 με την Μακάμπι να έχει χάσει και στον κακό φέτος ΠΑΟ πρόσφατα στο ΟΑΚΑ.

Σούπερ Κλάσικο έχουμε στην Μαδρίτη και όλα ανοιχτά στο Ρεάλ-Μπάρτσα. Καμία ομάδα δεν πείθει και πολύ και περιμένουμε σκληρό ματς. Στην Ευρωλίγκα μην ξεχνάμε ότι το λάιβ είναι το πιο ενδιαφέρον. Και στα ματς των ομάδων μας στο www.tostoixima.gr έχουμε λάιβ ανάλυση και προγνωστικά.

Ξεχωρίζω λίγο την δυάδα νίκες Μονακό-Ολυμπιακός και το Παρτίζαν +10 στο Κλασικο του Βελιγραδίου για 2,5 φορές απόδοση. Ενδιαφέρον και η νίκη της Άλμπα στο 1.65 με την Βαλένθια με μισή ομάδα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.