Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ντέρμπι το Βαλένθια - Μακάμπι

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 10:06

Προτάσεις για όλα τα γούστα από τα παιχνίδια της Euroleague που συνεχίζει την διαβολοβδομάδα της

Ντέρμπι το Βαλένθια - Μακάμπι

Με την δεύτερη αγωνιστική η Ευρωλίγκα Πέμπτη και Παρασκευή και καλά ματς για τις ομάδες μας. Ο Ολυμπιακός με τρομερό διπλό στην Τουρκία με την Φενέρ με 17τρ(!) και χωρίς Σλούκα-Πίτερς, έχοντας και 30π(!),έκανε επίδειξη δύναμης και υποδέχεται καθισμένος στο ρετιρέ την πρωταθλήτρια Εφές με την καυτή περιφέρεια που έχει μείνει πίσω έχοντας θέμα βασικά στην φροντ λάιν.

Παρόλα αυτά η Εφές είναι μια ομάδα στα φαβορί για τίτλο και πρόσφατα πέρασε και καθαρά από την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα! Συνεπώς άκρως επικίνδυνη.

Ο Ολυμπιακός έχει και την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση και με γεμάτο γήπεδο είναι ματς κλειδι για το πλεονέκτημα της έδρας καθώς με νίκη πετά εκτός τους τούρκους σε μεγάλο βαθμό. Στο 1.55 χαμηλά και στο -3 σωστά. Ντέρμπι όμως πάντα και ριμίκ του ημιτελικού στο Φ4 της Σερβίας πέρσι.

Ο ΠΑΟ έχασε εύκολα στην Μαδρίτη χωρίς Πονίτκα και τα δύο νέα του αποκτήματα και πάει στην Μπασκόνια χωρίς να περιμένει πολλά μιας και έχει 8 ήττες στα 10 τελευταία.

Η Μπασκόνια με την τρομερή έδρα έχασε πάντως στο Μιλάνο και έχει χάσει έδαφος στην μάχη της για την οκτάδα και τα πλέι οφ. Στην έδρα της σουτάρει πολύ και έχει.. κατηφόρα πολλά ματς. Κανονικά ο σκόρερ της Χάουαρντ και φαβορί. Στο -9 όμως τσιμπημένο σαφώς.

Τι κρατάμε. Ντέρμπι το Βαλένθια-Μακάμπι. Ντέρμπι και το Μιλάνο-Αστέρας που οι σέρβοι κάνουν μια κοιλιά. Οριακή με 11π η Μπάρτσα που δεν παίζει καλά με την μαχητική Μπάγερν.

Η Φενέρ λογικά εύκολα με την ουραγό, αλλά όχι κακή Άλμπα. Τίποτα στο -10. Ντέρμπι στο Κάουνας με την Ζάλγκιρις με πρόβλημα στο πόιντ να κάνει κοιλιά αλλά τρομερή έδρα. Η Παρτίζαν σε άνοδο και ματς κλειδί για να μπει στο κόλπο των πλέι οφ. Στο -3 σωστά αλλά τίποτα.

Ανοικτό το ντέρμπι κορυφής στο Πριγκιπάτο. Οχι για -2η Ρεάλ .Η Μονακό είχε κερδίσει και στην Μαδρίτη άλλωστε! Τέλος κακές ομάδες Βιλερμπάν-Βίρτους και παίζουν μαζί. Στα ίσα. Λίγο προς έδρα ίσως. Περιμένουμε το λάιβ εδώ στο σάιτ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr