Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Θα παλέψει ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 09:49

Προτάσεις για τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Euroleague

Θα παλέψει ο Παναθηναϊκός

Αρχικά να εκφράσουμε την θλίψη μας και εδώ για την τραγωδία στα Τέμπη που τα λόγια είναι περιττά. Στα δικά μας τώρα έχουμε ένα κλασικό κουπόνι με Ευρωλίγκα το διήμερο και με πολύ προσοχή καθώς θα περιμένουμε το λάιβ βασικά.

Ο Ολυμπιακός σε τρομερή φόρμα και στην πρώτη θέση μόνος του ενώ έχει 7 σερί νίκες και έχει και την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα και 4/4 στην Ισπανία. Πάει στο Μιλάνο που απογοητεύει φέτος και έχει μείνει εκτός στόχων από νωρίς με πολύ κακή εικόνα και με την χειρότερη επίθεση και έδρα(2η)αλλά με καλή άμυνα. Πάντως κουτσά στραβά έκανε 3 σερί νικες εντός αλλά με βατούς αντιπάλους και κάπως έφτιαξε την ψυχολογία του και θα παιξει για την ιστορία του. Συνεπώς δεν είναι εύκολο το ματς για τους ερυθρόλευκους που πάντως πέρσι πέρασαν με 20αρα από την πόλη της μόδας. Στο -4 σωστά και νομίζω το 1.50 της νίκης και λίγο παραπάνω που το βρίσκουμε μπορεί να περάσει. Αλλά θυμίζω και πάλι ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Πάμε και στον ΠΑΟ που με τον Σερέλη στο πάγκο και παρά τις απουσίες στην φροντ λάιν, ήταν πιο ορθολογικός και με καλύτερη ψυχολογία στο Μιλάνο και ας έχασε σε θρίλερ. Στο ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται και παιζει καλά με τους μεγάλους και θέλει να χτυπήσει το ματς με την πανάκριβη και δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές που προβληματίζει και είναι αρκετά χαμηλά με γκρίνια. Μάλιστα μην ξεχνάμε και το σοκ με τον σεισμό στην Τουρκία. Η Εφές χάνει διαφορές και στην Λιόν βρέθηκε και πίσω από +11 στο 30'. Αλλά νίκησε. Θέλει το ματς γιατί ούτε καν τα πλέι οφ δεν έχει εξασφαλίσει και έχει και σοβαρό θέμα με την απουσία του Μίσιτς(20π) και στην φροντ λάιν της. Στο 1.45 και -4 σωστά και μάλλον θα κερδισει.

Τι άλλο προσέχουμε; Περιμένουμε το ντεμπούτο Καμπάτσο στον Ερ. Αστέρα που πάντως έχει κάνει κοιλιά. Η Άλμπα είχαμε πει είναι ουραγός αλλά πάιζει καλά. Γκρίνια και ένταση και στην Μονακό με Τζέιμς και Σάσα Ομπράντοβιτς και δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ήταν αυτή και πόσο θα επηρεάσει καθώς απέτυχε και στο κύπελλο. Μάχη στο Μπασκόνια-Βαλένθια με φόντο τα πλέι οφ. Στην Ευρωλίγκα μην ξεχνάμε ότι το λάιβ είναι το πιο ενδιαφέρον. Και στα ματς των ομάδων μας στο www.tostoixima.gr έχουμε λάιβ ανάλυση και προγνωστικά. Λογικά Εφές-Ολυμπιακος και Αστέρας με +4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.