Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προσοχή στην Εφές

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 10:42

Προτάσεις για τα παιχνίδια της Euroleague που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον

Προσοχή στην Εφές

Η Ευρωλίγκα κυριαρχεί στο διημερό μας και το κουπόνι είναι πολύ δύσκολο και θα περιμένουμε το λάιβ. . Ο Ολυμπιακός σε φόρμα και με εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη και στο ΟΑΚΑ για την λίγκα και με 10 νίκες στα 11 τελευταία και την 2η καλύτερη επίθεση(πίσω από την Μπασκόνια)πάει στο Βελιγράδι για το ματς με την Παρτίζαν του Ζοτς που διεκδικέι πλέι οφ και έχει τρομερή έδρα αλλά και φόρμα και άλωσε την πρωταθλήτρια Εφές από -17 και με 17π! Δύσκολο ματς και ντέρμπι. Στα ίσα σωστά.Μεγάλο πάντως το 2.05 του Ολυμπιακού και καμία αξία στο 1.80 της Παρτίζαν. Στο άντερ καλύτερα με τους 163π

Ο ΠΑΟ με τον Σερέλη είχαμε πει ότι έχει βελτωθεί. Και το είδαμε και στο ντέρμπι της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό και ας έχασε και το είδαμε και με την νίκη στην Γαλλία με την Βιλερμπάν. Η Μπαρτσελόνα είναι άλλο επίπεδο και κυνηγά και την πρώτη θέση και ας μην παίζει καλά και δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα. Ο αδιάφορος πάντως ΠΑΟ παλέυει στο ΟΑΚΑ αρκετά ματς. Χωρίς Μπέικον-Πονίτκα ο ΠΑΟ και στο -7 η Μπάρτσα .Προς διπλό απλά.

Προσοχή και στην μεγάλη κριση της πρωταθλήτριας Εφές που έχει και άρρωστο τον προπονητή της και που κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό! Επισης το Μιλάνο με το μπαμ την Τρίτη στην Φενέρ ελπίζει σε πλέι οφ(!) με 7 νίκες στα 8 τελευτάια. Οπως είπαμε στην Ευρωλίγκα μην ξεχνάμε ότι το λάιβ είναι το πιο ενδιαφέρον. Και στα ματς των ομάδων μας στο www.tostoixima.gr έχουμε λάιβ ανάλυση και προγνωστικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.