Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Τα κλειδιά στην Euroleague και τι γίνεται με τις έδρες στα παιχνίδια

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 11:34

Προτάσεις και ειδικές λεπτομέρειες για όλα τα αποψινά ματς στο μπάσκετ όπου ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Τα κλειδιά στην Euroleague και τι γίνεται με τις έδρες στα παιχνίδια

Η Ευρωλίγκα κυριαρχεί στο κουπόνι μας και αυτή την εβδομάδα με τα πολύ μεγάλα ματς στα πλέι οφ στον δρόμο για το Φ-4 του Κάουνας.

Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε με 3-0 την Ζάλγκιρις άνετα καθώς οι οικοδσπότες δεν είχαν το βάθος για τέτοια σειρά.

Από εκει και πέρα είχαμε πολλά και συνεχόμενα σπασίματα έδρας με αποτέλεσμα να πάμε στα 5α και τελευταία παιχνίδια σε τρεις σειρές!

Θυμίζω ότι δεν έχει σπάσει ποτέ η έδρα σε τελευτάιο παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία με 15/15 για τους γηπεδούχους στις τελευταίες αναμετρήσεις μιας σειράς.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1(-5.5):1.85 2(+5.5):1.96

Και ο Ολυμπιακός σαν γηπεδούχος έχει 4/4 και 2/2 με τουρκικές ομάδες(Εφές). Ακόμα ο Ιτούδης δεν έχει χάσει ποτέ σε πλέι οφ έχοντας 6/6 προκρίσεις! Όπως και να έχει όμως περιμένουμε μεγάλα παιχνίδια

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του και την άμυνα έχει ένα προβάδισμα απέναντι στην Φενέρ με το διπλάσιο μπάτζετ που μας δικαιώσει και παλεύει στα ίσα με 2-2 και ας μην είχε τρομερή φόρμα.

Ο Ιτούδης κοουτσάρει εξαιρετικά και έχει κατεβάσει τον Ολυμπιακό κάτω από τους 80π σε όλα τα ματς και 10π κάτω από τον μ.ο του κοβοντάς του την δημιουργία και κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός πάντως ξαναπήρε την έδρα αλλά θα μπορούσε και να είχε αποκλειστεί με 3-1 αν δεν έμπαινε η ...ρουκέτα Σλούκα!
Κλειδί θα είναι το τρίποντο αλλά θέλει προσοχή και η πίεση του Ολυμπιακού και το άγχος ενώ γυρίζει και ο σκόρερ Ουίλμπεκιν στην Φενέρ.

Φυσικά στην Ευρωλίγκα μην χάσετε το ματς του Ολυμπιακού στο λάιβ μας με ανάλυση και προγνωστιικά στο www.tostoixima.gr

Ολυμπιακός-Φενέρ για την EuroLeague με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Στα άλλα ζευγάρια η Μακάμπι με την εμπειρία της έσπασε την έδρα στο Πριγκιπάτο αλλά η Μονακό την ξαναπήρε στην πρώτη της επίσκεψη στο Τελ Αβίβ.

Στο δεύτερο ματς εκεί δέχθηκε ένα 20-0 στην αρχή της 2ης περιόδου και η Μακάμπι έκανε το 2-2 άνετα. Ολα ανοιχτά καθώς έιναι ίδιο επίπεδο και η Μονακό δεν έχει την εμπειρία και την δυνατή έδρα.Μικρό προβάδισμα όμως καθώς είναι η ευκαιρία της.

Στην επεισοδιακή σειρά Ρεάλ-Παρτιζαν η ομάδα του Ζοτς έκανε το 0-2 προς γενική έκπληξη αλλά τελικά ευνοήθηκε η βασίλισσα από τα επεισόδια με τις τιμωρίες και πήρε δύο νίκες στο καυτό Βελιγράδι.

Τεσσερα ματς και ισάριθμα διπλά! Αλλά η Παρτιζαν πλήρης πάλι(γυρίζει και ο σκόρερ Πάντερ)μπορεί να κάνει και άλλο διπλό καθώς δέιχνει καλύτερη από την γηρασμένη αλλά πολύ πιο κλασάτη και ακριβή Ρεάλ που είναι όμως φαβορί.

Στοιχηματικά η έδρα έχει σε όλες τις σειρές ένα μικρό προβάδισμα αλλά τα ματς είναι πονηρά. Στα πρωταθλήματα διαλέγω νίκη Σολέ(1.40), διπλό Ορτέζ (+8 στο 1.90) καλυτερα στο +12 με 1.50. Και Γκραν Κανάρια -7 με -9. Για απόδοση διπλό Λεβαλουά (1.90) και Μπασκόνια(1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.