Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Η πρώτη στοιχηματική ματιά στο Μουντομπάσκετ!

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 12:17

Πρεμιέρα Μουντομπάσκετ λοιπόν και καλή μας αρχή και στοιχηματικά. Φυσικά έχουμε μπει στην νέα εποχή και μην ξεχνάτε ότι και στο στοίχημα πρώτα για να πας ταμείο πρέπει να είσαι διαβασμένος και σωστά μάλιστα.

Η πρώτη στοιχηματική ματιά στο Μουντομπάσκετ!

Συνεπώς πρώτα γνώση, ανάλυση, δεδομένα και μετά εκτίμηση. Φυσικά έχουμε Τοκ Τοκ, Podcast για να τα λέμε πιο άνετα και ηχητικά και θα έχουμε και το κλασικό μας λάιβ και με σχόλιο και με πιθανά στοιχήματα στα ματς της Εθνικής μας!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Χωρίς Μπράουν η Ισπανία

Στην Ασία και σε τρεις χώρες και παρούσα και η Εθνική μας. Ξεχνάνε τα το πήρε η Αμερική! Δεν κατεβαίνουν οι σούπερ σταρ αν και αυτοί που παίζουν είναι καλύτεροι αλλά και ασύνδετοι και σε νέους κανόνες σε σχέση με το ΝΒΑ! Οι ΗΠΑ ήταν στην 7η θέση θυμίζω στο περασμένο Μουντομπάσκετ! Μεγάλες οι απώλειες σε παίκτες και όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι ανανεωμένη Ισπανία δεν με πείθει και έχει εκτός τον κορυφαίο της παίκτη πέρσι τον νατουραλιζέ Λορέντζο Μπράουν! Εκτός η ασημένια το 2019 Αργεντινή(!), η Τουρκία, η Κροατία, η Ρωσία!

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το Μουντομπάσκετ

Οι ομάδες περνάνε (δύο από κάθε γκρουπ) στους "16" μεταφέροντας τα αποτελέσματα και έχουμε νέους ομίλους και μετά οκτάδα! Η Εθνική μας είναι από τις ομάδες με τις περισσότερες απουσίες αλλά με την εμπειρία και την άμυνα μπορεί να κερδίσει Ιορδανία και την μέτρια αλλά μαχητική και επικίνδυνη Ν. Ζηλανδία και να πάει στην επόμενη φάση που θα διασταυρώσει με την Λιθουανία που δεν έχει Σαμπόνις και το Μαυροβούνιο. Η καλή Εθνική μας μπορεί και οκτάδα, αλλά δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι καθώς κλασικά έχουμε πρόβλημα στο σκορ και στο μακρινό σουτ.

Ενδιαφέρον θα έχει το τουρνουά και για τις θέσεις στη κατάταξη που οδηγούν στην Ολυμπιάδα! Στο 1.75 κατάκτηση από ΗΠΑ ποτέ! Η Γαλλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία στα φαβορί για τετράδα. Μαζί τους και η Γερμανία για μένα που είναι ψηλά στο 20 απόδοση. Η Σερβία παρά τις απουσίες και η Ισπανία ικανές. Ακόμα και η σοβαρή Ιταλία που είναι ψηλό το 35 απόδοση καθώς μπορεί να προχωρήσει βάση προγράμματος κιόλας!

Με την Αυστραλία

Στην πρεμιέρα έχουμε 16 ματς και πάντα κρύβουν παγίδες και είχαμε και βόμβες και εμείς είχαμε κινδυνέψει με το Κατάρ με καλή ομάδα μας μάλιστα! Πολύ προσοχή λοιπόν. Νίκη Αυστραλία και δύσκολα εμείς θα καλύψουμε και ειδικά για πρεμιέρα το -23 και με πρόβλημα στο σκορ. Προσοχή στις μεγάλες διαφορές. Ας περιμένουμε το λάιβ!

Οι ΗΠΑ όπως πάντα είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτές τις περιπτώσεις, με την απόδοση του 1,80 στην Betsson να το δικαιολογεί απόλυτα τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Από πολύ μακριά ακολουθούν ο Καναδάς με 9,00 και η Γαλλία επίσης με 9,00 απόδοση, την ώρα που Αυστραλία (10,00 στην Betsson), Σερβία (13,00 στην Betsson) και Ισπανία (13,00 στην Betsson) φαίνονται ως απόλυτα αουτσάιντερ. Σε αυτές τις διοργανώσεις όμως τα πάντα είναι πιθανά!

ΑΝΓΚΟΛΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Μέτρια η Αγκόλα πλέον και δεν έχει σχέση με ότι ξέραμε. Η Ιταλία είναι σοβαρή αλλά και οι 22π δεν είναι και λίγοι. Καμία αξία στο διπλό.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Άλλο επίπεδο η Αυστραλία και έχει παίκτες για τον Μάρκανεν. Σωστό το -10. Οριακό και προς διπλό.

ΜΕΞΙΚΟ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Στο -9 το Μαυροβούνιο που έχει Βούτσεβιτς και το Μέξικο είναι γερασμένο και δεν έχει σχέση με την ομάδα προ 10-15 ετών. Δεν αξίζει κάτι όμως και με -9.

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΛΙΒΑΝΟΣ
Χωρίς Πορζίνγκις η Λετονία αλλά άλλη κλάση με τον μετριότατο Λίβανο. Στο -16 σωστά. Τίποτα.

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜ-ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΣ
Η Δομ Δημ έχει Τάουνς από το ΝΒΑ και είναι σοβαρή μικρομεσαία. Οι Φιλιπίννες θα παλέψουν με την έδρα αλλά δύσκολα. Στο -11 πάντως καμία αξία. Προς διπλό κιόλας ίσως με 12π στους γηπεδούχους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
Αλλο επίπεδο η Γερμανία και εύκολα με την συμπαθή Ιαπωνία. Στο -18 σωστά. Οριακό κάπως.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ -ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Δύσκολα θα σκοράρει 65π η μέτρια Αίγυπτος. Η Λιθουανία δεν παίζει το παλιό της επιθετικό μπάσκετ. Στο -20 σωστά, Θέμα και διάθεσης, δεν αξίζει κάτι.

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ
Ντερμπαρα και με σημασία καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα. Σωστά στα ίσα. Όλα ανοιχτά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr