Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ντέρμπι από τα παλιά στην Ρόδο!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:52

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουμε σταδιακά στα κουπόνια μας! Και μάλιστα με ντέρμπι με το καλημέρα! Και ντέρμπι από τα παλιά, καθώς ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο επίπεδο που ξέραμε.

Ντέρμπι από τα παλιά στην Ρόδο!

Γενικά πάντως έχουμε το πρώτο σχεδόν πλήρες κουπόνι της σεζόν με την πρεμιέρα και σε Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία. Και με το Σούπερ Καπ στην Ελλάδα. Γενικά θέλει διάβασμα όμως η μικρή έστω αλλά ψαγμένη ανάλυση μας. Και το είδαμε αυτό πανηγυρικά στην Γαλλία που πριν το τζάμπολ είπαμε ότι η 2η πέρσι Λεβαλουά θα είναι κακή φέτος και έχει μόνο ήττες και εμείς ταμεία! Μην ξεχνάμε ότι στην αρχή μπορεί κάποιοι να λένε ότι θέλει προσοχή γιατί είναι άγνωστα τα πράγματα. Αλλά για εμάς τους διαβασμένους υπάρχουν οι ευκαιρίες στην αρχή από τα λάθη των εταιρειών!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η εβδομάδα πάντως έχει και δύο ντέρμπι σε Ισπανία με το Κλάσικο Ρεάλ -Μπάρτσα και στην Γαλλία με το Βιλερμπάν-Μονακό με τις δύο ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Φαβορί Ρεάλ και Μονακό! Πάντως στην Ιταλία προσέχουμε ότι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια είναι άλλο επίπεδο όπως και στην Τουρκία οι Εφές-Φενέρ και στην Γερμανία οι ομάδες της Ευρωλίγκα Μπάγερν(με Λάσο πια!) και Άλμπα! Αν και πέρσι έγινε το μπαμ στα πλέι οφ από την άσημη Ουλμ παρακαλώ. Στην Ρόδο όλα ανοιχτά στο ζευγάρι λογικά του τελικού με Ολυμπιακό-ΠΑΟ. Στην άμυνα στηρίζεται ο πιο έτοιμος Ολυμπιακός που κόβει όμως δύο ξένους στην Ελλάδα.

Ετοιμος δείχνει και ο ΠΑΟ παρά τα 11 νέα πρόσωπα(!) και με Αταμάν στο πάγκο και μεγαλύτερο μπάτζετ! Και με τον Σλούκα κόντρα στην πρώην ομάδα του με το καλημέρα! Ανοιχτό το ντέρμπι και ας μην έχει το μεγάλο κίνητρο ενώ παίζουν στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Και στο ντέρμπι της Ρόδου θα έχουμε λάιβ στο σάιτ με μπασκετική ανάλυση αλλά και με στοιχηματική προσέγγιση με τον εξαιρετικό και στο μπάσκετ Απόστολο Λαϊάκη! Τι κρατάμε; Άσο Λε Μαν και Ντιζόν κατά σειρά τα καλύτερα σημεία.. Μετά διπλό Παρί, Μονακό και άσο Βέχτα (με Βόννη).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr