Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Το κουπόνι.. πήρε τα πάνω του!

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 12:27

Σε πλήρεις ρυθμούς μπαίνουμε πλέον στα κουπόνια μας λοιπόν και καθώς έχουμε τζάμπολ και στην ελληνική Α1 αλλά και δράση πια σε όλες τις λίγκες.

Το κουπόνι.. πήρε τα πάνω του!

Πάνω από όλα όμως έχουμε σούπερ πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με Κλάσικο στο ΟΑΚΑ! Πάμε με την σειρά. Η Ευρωλίγκα έκανε τζάμπολ χθες και συνεχίζει σήμερα με ντέρμπι από τα παλιά στο ΟΑΚΑ! Αρχικά στοιχηματικά προσέχουμε ότι έχουμε πια στην Ευρωλίγκα και μεγάλα σκορ και ανατροπές και γινόμαστε ΝΒΑ με μεγάλες διαφορές ακόμα και στις εκπλήξεις!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εμείς θα είμαστε εδώ στο www.tostoixima.gr με λάιβ στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων με μπασκετική ανάλυση, αλλά και με στοιχηματική προσέγγιση. Και ασφαλώς έχουμε ήδη πλήρη ανάλυση και το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα σε μια συζήτηση για όλα μαζί με τον Αποστόλη Λαϊάκη! Και έχουμε και Τικ Τοκ για να είμαστε και πιο άμεσοι ηχητικά! Μέινετε συντονισμένοι!

Αγωνιστικά στην Ευρωλίγκα προσοχή ειδικά στην πρεμιέρα. Στο σούπερ ντέρμπι ένα έχω να πω. Καμία σχέση το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με το Σούπερ Καπ της Ρόδου που είδαμε ένα ασύλληπτο αποτέλεσμα Ασφαλώς ο ΠΑΟ με την έδρα και τον κόσμο θα είναι καλύτερος και περιμένω μάχη. Ο Ολυμπιακός τρομερός στην άμυνα αλλά στην επίθεση έχω ενστάσεις.

Και πλέον ας συνηθίσουμε ότι ακόμα και ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να ανοίγει απότομα σε διαφορά και να μην τρέχει τίποτα. Στην Ρόδο μας δικαίωσε το άντερ. Μεγάλη επίσης η απουσία Φαλ στον Ολυμπιακό που δεν έχει τρίτο σέντερ! Αλλά και του ΠΑΟ με Παπαπέτρου-Μήτογλου στο 3-4 που έχει θέμα. Θα περιμένουμε το λάιβ! Στα άλλα πιστεύω η Μονακό θα περάσει από την Βαλένθια.

Στην Α1 προσέχουμε τις αλλαγές στο σύστημα. Δεν έχουμε αλλαγές στην δυναμικότητα σε σχέση με πέρσι. Και στοιχηματικά διάβασμα και ανάλυση. Άλλοι φοβούνται τις πρώτες αγωνιστικές με το άγνωστο. Εμείς όχι γιατί είμαστε διαβασμένοι. Μεγάλη δικαίωση που είπαμε για την 2η πέρσι Λεβαλουά στην Γαλλία ότι φέτος θα είναι χάλια και τρώει 20άρες! Και για την Βόννη στην Γερμανία και πάει λέγοντας!

Τι κρατάμε σε χάντικαπ; Ευρωλίγκα νίκες Μονακό, Ρεάλ. Το Σάββάτο άσοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παλένθια και διπλό Αλμπα. Την Κυριακή άσοι Νάπολι, Αρης, Μπάγερν, Απόλλων Π και διπλό Βαρέζε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr