Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ευρωπαϊκές επιλογές (UP)

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 12:05

Xρόνια πολλά με υγεία, ευλογία, φώτιση και ο Χριστός μας μαζί μας σε κάθε βήμα μας. Εμείς πάμε να δούμε το εορταστικό μας μεσοβδόμαδο κουπόνι που είναι σε πλήρη δράση με εξαίρεση το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευρωπαϊκές επιλογές (UP)

Κι άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως συνεχίζονται κανονικά όπως έγινε και με τις εγχώριες προ Χριστουγέννων και όπως θα γίνει και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αλλά και το Γιούροκαπ και η Ευρωλίγκα συνεχίζουν κανονικά όπως και το ΝΒΑ. Πάμε λοιπόν. Στο Γιούροκαπ μπήκαμε στην τελική ευθεία και ο Αρης με την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση αλλά και πρόβλημα στο σκορ, ελπίζει σε πρόκριση. Λογικά θα κερδίσει σχετικά εύκολα την μαχητική πάντως Σλασκ από την Πολωνία που είναι ουραγός αλλά και ανεβασμένη. Και σε ένα ματς που θα θυμίσει τις μάχες των δύο ομάδων στην εποχή Γκάλη!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάμε στην Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟ περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα του Σφαιρόπουλου στο ΟΑΚΑ με τρομερή φόρμα και ψυχολογία από τα διπλά στο Μονακό και το Μιλάνο και γεμάτο γήπεδο! Αλλά το ματς δεν θα είναι εύκολο και ας έχει μείνει πίσω η σέρβικη ομάδα που ψάχνει και ένα πόιντ μετά την αποχώρηση Νειπίερ και είναι μπερδεμένη. Αλλά είναι καλή ομάδα σαν ρόστερ. Μπερδεμένη όμως, θέλει προσοχή. Σαφώς φαβορί ο ΠΑΟ πάντως. Όπως φαβορί είναι και ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο με την Άλμπα. Αν και δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση έχοντας την χειρότερη επίθεση στη διοργάνωση, έχει και την καλύτερη άμυνα και είναι πλήρης πια. Ματς με πρέπει με την Αλμπα καθώς έχει μείνει πίσω και θέλει προσοχή καθώς η γερμανική ομάδα είναι ανεβασμένη και πρόσφατα έκανε το μπαμ εντός με την Μπαρτσελόνα. Λογικά σχετικά εύκολα ο Ολυμπιακός που πέρσι είχε κάνει περίπατο εκεί. Στην Ευρωλίγκα απουσίες η Εφές πάντα αν και έχει και επιστροφές. Σε πίεση ο Μακσβίτις στην Ζάλγκιρς αλλά και σε μίνι κρίση η Μπαρτσελόνα! Ο Σάρας έχει 3/3 με την Φενέρ από όταν ανέλαβε! Εμείς θα είμαστε και στο σάιτ με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα!

Επί του πιεστηρίου. Σοβαρές απουσίες η Ρεάλ αλλά και η Βαλένθια

Πάμε να δούμε τι παίζουμε. Κρατάμε άσο Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπουντούτσνοστ στο Γιούροκαπ. Στο 1.40 Μάλαγα στο εξ αναβολής στην Ισπανία με +8. Στην Ευρωλίγκα νίκες Παρτίζαν, Ζάλγκιρις, Μπάγερν που ενισχύεται από τις απουσίες της Βαλένθια(5!).. Στα ειδικά +5 Παρτίζαν και +7 Ζάλγκιρις και +15 Βιλερμπάν(1.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr