Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Σημεία από όλες τις διοργανώσεις

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 15:35

Καλή εβδομάδα να έχουμε με το κλασικό μας μεσοβδόμαδο κουπόνι με άρωμα Ευρώπης!

Σημεία από όλες τις διοργανώσεις
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και μετά από ένα καλό ΠΣΚ και με το βασικό μας σημείο πάλι τους Κλίπερς που πέρασε ακόμα και μετά τις αλλαγές τιμών αλλά και με την τετράδα ξερή στα χάντικαπ το Σάββατο. Και με τα ειδικά όμως στο σάιτ που βγαίνουν ανήμερα! Πάμε όμως στα φρέσκα...Και αρχίζουμε με την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε κριση πάλι καθώς έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα αλλά έχει και την χειρότερη επίθεση. Συνεπώς έχει μείνει σχετικά πίσω και το ματς με την Μακάμπι είναι πολύ σημαντικό πια μιας και αν χάσει στο ΣΕΦ θα έχει γκρίνια πολύ.Η Μακάμπι είναι επικίνδυνη αλλά όχι κάτι τρομερό. Όμως αντέχει ακόμα στην μάχη των πλέι οφ παρά το θέμα ότι πάιζει στην Σερβία λόγω του πολέμου στην χώρα της. Πάντως με την Παρτίζαν έχασε και εύκολα αν και ήταν και στο +24! Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και λογικά θα κερδίσει με την άμυνα.


Ο ΠΑΟ είναι σε εξαιρετική φόρμα και τρομερή ψυχολογία. Περιμένει την Παρτίζαν που είπαμε πως κέρδισε την Μακάμπι αλλά είναι σοφτ και έχει διακυμάνσεις. Ο Ομπάντοβιτς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και η Παρτίζαν είναι ομάδα μέρας που θυμίζουμε στο Βελιγράδι νίκησε τους πράσινους στο τέλος με ανατροπή. Ο ΠΑΟ με γεμάτο ΟΑΚΑ πάει πλεον για τετράδα και είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Κατά τα άλλα ηρέμησε με τις νίκες η Μπάρτσα αλλά δε παίζει καλά και η Εφές συνέρχεται. Ζωντανός έμεινε και ο Αστέρας του Σφαιρόπουλου και τελικός στην Σερβία με την επικίνδυνη Μπασκόνια που έχει και τρομερή φόρμα. Μίνι κοιλιά κάνει η Βίρτους Μπ αλλά και η Μονακό που φιλοξενεί την πρώτη Ρεάλ που έχει και αυτή θεματάκια.


Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε τα πλέι οφ με τα τρίτα ματς και οι νικητές στους 16.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά και ας ισοφάρισε στην Τουρκία. Προς διπλό. Νίκη Χολόν ακόμα. Στο Γιούροκαπ ο Άρης φιλοξενεί σε ματς τελικό την Μπουτούτσονοστ που είναι ανεβασμένη. Μάχη και χαμηλά οι τιμές του Άρη. Ακόμα όβερ Παρί. Εμείς θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με λάιβ όπως πάντα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά!


Τι κρατάμε;Διπλό Μπουντούτσνοστ στα ειδικά 9-10π, Σλασκ +10.Και μια δυάδα Βενέτσια-Μπεσίκτας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκες Χολόν-Τόφας, Στην Ευρωλίγκα νίκες Ολυμπιακός,Αστέρας και μετά Μπάγερν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr