Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Σημεία από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 14:55

Με ένα πλήρες Ευρωπαϊκό κουπόνι στα χέρια μας στην μάχη για το ταμείο και με την Ευρωλίγκα να κυριαρχεί φυσικά.

Σημεία από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ


Και με αυτήν θα ξεκινήσουμε και με σημαντικά ματς για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός αρχικά πάει στην Ισπανία για το σημαντικό παιχνίδι με την Βαλένθια από την οποία είχε χάσει στο ΣΕΦ. Η ισπανική ομάδα έχει εξαιρετική πορεία και άμυνα όπως και ο Ολυμπιακός και αντέχει ακόμα στο κόλπο των πλέι οφ. Και έχει και ψυχολογία καθώς κέρδισε στην Βαρκελώνη την Μπάρτσα για την ισπανική λίγκα την Κυριακή! Βέβαια έχει πρόβλημα στο σκορ και μάλλον εκτός τον σέντερ της Ντέιβις. Αλλά και ο Ολυμπιακός πάει χωρις τους δύο σέντερ του,έχοντας όμως βρει λύση με την απόκτηση του Ράιτ. Σκληρό ματς και με πρέπει για τον Ολυμπιακό για να βάλει από κάτω τις νυχτερίδες και να μην τις έχει μαζί του και χάνοντας στην ισοβαθμία!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ο ΠΑΟ υποδέχεται την Φενέρ του Σάρας στο ΟΑΚΑ. Δείχνει να κάνει κοιλιά με τις ήττες σε Μακάμπι και Ζάλγκιρις έχοντας και ντεφορμέ βασικούς παίκτες. Αλλά στο ΟΑΚΑ έχει 5 καλές και σερί νίκες και γυρίζει και ο Σλούκας. Η Φενέρ ποιοτική αλλά έχει θεματάκια εκτός έδρας. Ντέρμπι μεγάλο και μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟ. Προσέχουμε στην Ευρωλίγκα ότι το ματς Εφές-Μακάμπι θα γίνει στην Λετονία και στην Ρίγα. .Εμείς φυσικά θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ όπως πάντα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά!


Στο Γιούροκαπ ο Άρης (με τρομερή ψυχολογία με το μπαμ στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ!!) αγκαλιά με την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να κερδίσει την Τρέντο στο κατάμεστο Παλέ έχοντας ψυχολογία και την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε την 3η αγ της 3ης φάσης με 4 γκρουπ των 4 ομάδων και οι δύο πρώτοι περνάνε (ο πρώτος έχει κίνητρο καθώς θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ στους 8). Σε κρίση η ΑΕΚ παρά την αλλαγή προπονητή. Φαβορί η Μούρθια. Το Περιστέρι είναι σε δύσκολο όμιλο και ο Προμηθέας έχει και αυτός δύσκολο έργο στην Ουγγαρία με Χολόν.


Τι παίζουμε; Την Τρίτη διπλό Μούρθια,άσοι Μπουργκ,Χόλόν. Την Τετάρτη άσοι Καρσίγιακα,Άρης.Στην Ευρωλιγκα νίκες Παρτίζαν (και άσος),Αστέρας και λίγο διπλό Μονακό!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr