Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Κουπόνι με πολλά ντέρμπι!

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 08:27

Mε το κλασικό κουπόνι μας μεσοβδόμαδα και με σημαντικά μας για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα που κυριαρχεί φυσικά.

Κουπόνι με πολλά ντέρμπι!


Και χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με Γιούροκαπ που δεν έχουμε όμως πλέον ελληνική ομάδα να συνεχίζει και είμαστε στην φάση των ημιτελικών. Που από φέτος είναι πλέι οφ στις 2 νίκες και μην ξεχνάμε το μεγάλο κίνητρο καθώς ο νικητής παίρνει εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα και δεν συνεχίζει προσέχουμε κάποιο μεγάλο όνομα. Πάμε στην Ευρωλίγκα όμως. Που είμαστε πια στα τελευταία μέτρα. Και η μάχη είναι για τις θέσεις 2-6. Η Ρεάλ είναι 1η. Οι ΠΑΟ,Μπαρτσελόνα,Μονακό,Ολυμπιακός,Φενέρ,έχουν ουσιαστικά κλειδώσει όλοι την εξάδα και μάχονται για το πλεονέκτημα της έδρας με την τετράδα. Ο ΠΑΟ κρατά την τύχη στα χέρια του αν κάνει 3/3 καθώς θα πάρει και την 2η θέση! Αλλά έχουμε πολύ δρόμο καθώς δεν υπάρχει εύκολο ματς όπως βλέπουμε.Και στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχανε στο 33' στην έδρα του από την προτελευταία Βιλερμπάν πριν καθαρίσει στο τέλος και η Εφές κέρδισε στο πόντο στην έδρα της την ουραγό Άλμπα! Μάχη γίνεται για την 7η θέση με την Μακάμπι και την Βίρτους Μπολόνια που μας δικαίωσε ότι θα ξεφουσκώσει. Οι θέσεις 7-10 είναι φέτος με έξτρα γύρο και η μάχη εντοπίζεται πια για την 10η και τελευταία θέση με μεγάλα ονόματα στο τέλος να μένουν εκτός. Παρτίζαν,Εφές,Μιλάνο και Βαλένθια παλεύουν στα ίσα!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ο Ολυμπιακός πάιζει στο καυτό Βελγράδι με την Παρτίζαν που δεν είναι στα καλυτερά της. Τελικός για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς για την 10η θέση και τελικός για τον Ολυμπιακό που έχει φόρμα και την καλύτερη άμυνα για να ελπίζει στην τετράδα. Σκληρό ματς και ανοιχτό. Η Παρτίζαν είναι σοφτ φέτος και ο Ολυμπιακός βγάζει μια κούραση αλλά με την άμυνα μπορεί να κερδίσει παντού και ποντάρει στον άσο και τα σέντερ του. Ο ΠΑΟ πάει στην Μπολόνια που έχει ξεφουσκώσει η γηρασμένη Βίρτους που από 2η έφτασε 8η! Αλλά μέσα στην Ιταλία είναι δυνατή (12-3) και είναι ματς τελικός γι αυτήν μην βρεθεί και πιο κατω. Ο ΠΑΟ σε τρομερή φόρμα έχοντας αλώσει φέτος Ρεάλ και Μονακό και παίζει και άμυνα. Ανοιχτό ματς και εδώ.
Εμείς φυσικά θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ όπως πάντα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά! Στο ΝΒΑ καθημερινά στο σάιτ μας επίσης μην ξεχνάμε όλο το ιατρικό δελτίο και φρέσκα προγνωστικά και αναλύσεις!


Τι κρατάμε μετα από ένα εξαιρετικό ΠΣΚ που πέρασαν τα περισσότερα σημεία μας και το βασικό.; Τιποτα! Ολα στο λάιβ καθώς είναι ναρκοπέδιο το κουπόνι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr