Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ντέρμπι με μικρή σημασία!

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 20:18

Μέ ένα περίεργο κουπόνι στα χέρια μας για το τριήμερο και με Ευρωλίγκα αλλά και με Κλάσικο την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ αλλά χωρίς το γνωστό ενδιαφέρον.

Ντέρμπι με μικρή σημασία!


Και φυσικά έχουμε και Γιούροκαπ που δεν έχουμε όμως πλέον ελληνική ομάδα να συνεχίζει και είμαστε στην φάση των τελικών με την Παρί να έχει κάνε ήδη το 1-0. Που από φέτος είναι πλέι οφ στις 2 νίκες και μην ξεχνάμε το μεγάλο κίνητρο καθώς ο νικητής παίρνει εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα και δεν συνεχίζει προσέχουμε κάποιο μεγάλο όνομα. Μια γαλλικη ομάδα ακόμα λοιπόν στην Ευρωλίγκα και με την Παρί φαβορί στην σειρά με την εντυπωσιακή Μπουργκ που όμως στην έδρα της μπορεί να ισοφαρίσει.Η τρομερή Παρί σκοράρει φέτος 98π μ.ο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Πάμε στην Ευρωλίγκα όμως. Που είμαστε στην τελευταία αγωνστική με πολλά σενάρια.Η Ρεάλ 1η. Ο ΠΑΟ αν όπως αναμενόταν νίκησε την ουραγό Άλμπα στο ΟΑΚΑ,2ος. Λογικά 3η η Μονακό και 4η η Μπάρτσα. Και οι δύο έχουν το πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρ στο ΣΕΦ στην μάχη για την 5η θέση. Θα διαλέξουν αντίπαλο; Ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα είπε όχι. Και λογικά έχει προβάδισμα με την έδρα. Στην 7η θέση σίγουρα η Μακάμπι. Τελικός στην Μπολόνια για Βίρτους και Μπασκόνια.Ο νικητής 8ος και ο χαμένος 9ος και μετρά πολύ για τα play in (7-10). Για την 10η θέση η Εφές φαβορί αν και καθάρισε αν νίκησε εκτός. Ειδάλλως ελπίζουν Μιλάνο και Παρτίζαν.Νέος προπονητής στην Βαλένθια. Εμείς φυσικά θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ όπως πάντα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά!


Πάμε στην Ελλάδα. Που έχουμε τον έξτρα γύρο αλλά χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο ΠΑΟ έχει 2-0 φέτος με τον Ολυμπιακό. Και έτσι το Κλάσικο του ΟΑΚΑ είναι αδιάφορο καθώς για να χάσει την 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ο ΠΑΟ θα πρέπει να χάσει και άλλο ματς που είναι απίθανο! Μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟ με την έδρα. Χωρίς κόσμο ΑΕΚ και Προμηθέας. Και σε κακή κατάσταση και με αποχή για οικονομιά ζητήματα στην ΑΕΚ. Στο ΝΒΑ καθημερινά στο σάιτ μας επίσης μην ξεχνάμε όλο το ιατρικό δελτίο και φρέσκα προγνωστικά και αναλύσεις καθώς είμαστε στο φινάλε της ρέγκιουλαρ σίζον.


Τι κρατάμε;Ευρωλίγκα τίποτα. Λίγο νίκη Ολυμπιακός.Το Σάββατο άσο Ναντέρ,Μάλαγα,,Μούρθια και διπλό Κολοσσός. Κυριακή τίποτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr