Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Από Γαλλία τα σημεία

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 17:21

Σε ρυθμούς πλέι οφ μπαίνουμε πλέον στα κουπόνια μας

Από Γαλλία τα σημεία

Σε ρυθμούς πλέι οφ μπαίνουμε πλέον στα κουπόνια μας αν και έχουμε ακόμα ένα μήνα σχεδόν στις περισσότερες λίγκες για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Και πλέον κοιτάμε σε αυτές το κίνητρο στα παιχνίδια που έχουμε. Αλλά μπάινουμε σε ρυθμούς πλέι οφ καθώς ήδη ξεκίνησαν στην Ευρωλίγκα με τα play in όπως και στο ΝΒΑ και αρχίζουν και τα κανονικά το Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα! Συνεπώς και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά της Ευρωλίγκα,θέλουν προσοχή καθώς θα κάνουν και συντήρηση στις λίγκες τους. Εμείς ήδη μπαίνουμε στους ρυθμούς και ειδικά για τις ομάδες μας καθώς έχουμε το Podcast μας με πλήρη ανάλυση με τον Αποστόλη Λαϊάκη στην ιστοσελίδα μας www.tostoixima.gr.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στο ΝΒΑ τα πλέι οφ είναι το πραγματικό πρωτάθλημα ουσιαστικά και όπως χαρακτηριστικά το λένε οι προπονητές Στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε την μεγάλη πρόκριση στο Φ4 του Περιστερίου που μας δικαίωσε ότι μπορεί! Στην Ευρωλίγκα νοκ άουτ για την 8η θέση το Μπασκόνια-Βίρτους. Η ιταλική ομάδα ξεφούσκωσε αλλά έκανε το μπαμ και απέκλεισε την Εφές εκτός! Η Μπασκόνια συνετρίβη με την Μακάμπι εκτός,αλλά δεν παρασυρόμαστε. Φαβορί η Μπασκόνια.


Στο ΝΒΑ play in με μεγάλα ονόματα σε αυτά. Και οι Μπακς αρχίζουν χωρίς Γιάννη και δεν είναι καλά παρά την αλλαγή προπονητή ενώ έχουν 0/4 φέτος με την πονηρή Ιντιάνα! Πολλά ανοιχτά ζευγάρια! Μην χάνετε ασφαλώς πλήρη ανάλυση για πριν και μετά σε όλα με το Podcast στο www.tostoixima.gr ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά! Στο ΝΒΑ καθημερινά στο σάιτ μας επίσης μην ξεχνάμε όλο το ιατρικό δελτίο και φρέσκα προγνωστικά και αναλύσεις. Στην Ελλάδα αδιάφορα σχεδόν όλα τα ματς στον έξτρα γύρο προσέχουμε! Συνεπώς δύσκολο κουπόνι και ψάχνουμε τα λάθη όπως την περασμένη εβδομάδα. Άσο Μπασκόνια Ευρωλίγκα. Και λίγο διπλό Σακραμέντο στο ΝΒΑ στα play in. Το Σάββατο άσο Σολε και ΛεΜαν που λογικά θα αλλάξουν και είναι η δυάδα μας η καλύτερη.Μετά διπλό Ναντέρ.άσοι Βούτζμπουργκ,Παλένθια. Η Παλένθια με την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα για την τετράδα μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr