Ο Παίκτης

Μόλντε, Μπασακσεχίρ και Νις!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 12:29

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και θα ψάξουμε την τύχη μας με τον άσσο της Μόλντε στη Α Νορβηγίας, τον άσσο της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία αλλά και τον άσσο της Νις στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας…

Μόλντε, Μπασακσεχίρ και Νις!

Αρχή με την Α Νορβηγίας και το παιχνίδι Μόλντε – Βίκινγκ για την 5η αγωνιστική. Η Μόλντε (2η πέρσι) ξεκίνησε θετικά με δύο νίκες στα ματς Βαλερένγκα και Στρόμσγκοντσετ, στη συνέχεια ηττήθηκε εντός από την Λίλεστρομ και την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ρόζενμποργκ. Η Βίκινγκ έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά αλλά απέναντι στην Μόλντε θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Η Μόλντε έχει το πλεονέκτημα της έδρας ενώ διατηρεί και εξαιρετική παράδοση με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 7 ματς από τις 20/05/2014 και μετά.

Συνέχεια με την Α Τουρκίας και το ντέρμπι της Πόλης ανάμεσα σε και Γαλατασαράι. Η Μπασακσεχίρ του Εμρέ Μπελόζογλου βρίσκεται κοντά στην έξοδό της στην Ευρώπη ενώ από την άλλη πλευρά η Γαλατασαράι απογοητεύει και βιώνει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Η Μπασακσεχίρ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ενώ η Γαλατασαράι έχει κατρακυλήσει στην 13η θέση. Η ομάδα του Ντομενέκ Τορέντ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία οκτώ ματς και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Γαλατασαράι ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας από την Σίβασπορ την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας και το κλίμα στο εσωτερικό της είναι πολύ άσχημο.

Τέλος με τον άσσο της Νις στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Νις αντιμετωπίζει την Ναντ στο Σταντ “Ντε Φράνς” στο Παρίσι. Η Νις έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα Γαλλίας (1951-52, 1953-54, 1996-97) και διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας της. Η Ναντ έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα (1978-79, 1998-99 και 1999-00). Η Νις του Κριστόφ Γκοτιέ φθάνει στον τελικό σε καλή φόρμα με 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία της ματς ενώ από την άλλη πλευρά η Ναντ έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 5 τελευταία της ματς. Φέτος στα μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα Νις – Ναντ 2-1 και Ναντ – Νις 0-2. Συνολικά η Νις έχει 4 σερί νίκες επί της Ναντ από τις 3/10/20 και μετά εντός και εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

1035. ΜΟΛΝΤΕ – ΒΙΚΙΝΓΚ 1 (1,85)

1038. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1 (1,92)

1076. ΝΙΣ – ΝΑΝΤ 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr