Ο Παίκτης

Ρίσκο για ταμείο!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 22:00

Γεια χαρά και καλή τύχη. Περίπου 30 αγώνες είναι διαθέσιμοι για στοίχημα την Τρίτη 9 Μαΐου και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με πολύ καλές αποδόσεις και με μεγάλη τύχη...

Ρίσκο για ταμείο!

Αρχή με Κύπελλο Τουρκίας και τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης ανάμεσα σε Καϊσέρισπορ και Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχει προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς. Η Τραμπζονσπόρ κατέκτησε τον τίτλο με μεγάλη ευκολία φέτος και πλέον στοχεύει στο νταμπλ. Η Καϊσέρισπορ είναι καλή ομάδα αλλά όχι τόσο καλή για να σταματήσει το… τρένο από την Τραπεζούντα. Οι Μπακασέτας, Κορνέλιους και σία εύκολα ή δύσκολα θα οδηγήσουν την Τραμπζονσπόρ σε νέα νίκη και σε πρόκριση στον τελικό. Σημειώστε ότι η Τραμπζονσπόρ έχει νικήσει τρεις φορές φέτος την Καϊσέρισπορ, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Συνέχεια με Α Ισπανίας και την αναμέτρηση Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες επιδιώκουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Γρανάδα για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της παραμονής και η Μπιλμπάο για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της Ευρώπης. Υπέρ του άσσου και η παράδοση που θέλει την Γρανάδα να έχει τρεις σερί εντός έδρας νίκες (μία στο Κύπελλο) επί της Μπιλμπάο από τις 5/03/20 και μετά!

Τέλος με το διπλό (από ημίχρονο) της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλλα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική όταν και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τότεναμ με αποτέλεσμα να μείνει στο -3 από την πρωτοπόρο Μαν. Σίτι. Η Λίβερπουλ δεν ορίζει πλέον την τύχη της για την κατάκτηση του τίτλου αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Η Άστον Βίλλα είναι αδιάφορη και απέναντι στην Λίβερπουλ έχει κακή παράδοση. Η Λίβερπουλ έχει τρεις σερί νίκες (μία στο Κύπελλο) επί της Άστον Βίλλα. Το διπλό προσφέρεται με χαμηλή απόδοση και έτσι θα ρισκάρουμε στην επιλογή διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό με απόδοση 2,10!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 (1,97)

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 (3,55)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ – 2 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr