Ο Παίκτης

Σημεία με κίνητρο!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 01:10

Πολλές οι επιλογές στο κουπόνι της Τετάρτης με παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα… γούστα και έχω ξεχωρίσει με τριαδούλα με ομάδες που έχουν κίνητρο για νίκη. Η Κοπεγχάγη στην Α Δανίας, η Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και η Ρεν στο Σαμπιονά έχουν μεγάλη τύχη…

Σημεία με κίνητρο!

Αρχή με το πρωτάθλημα της Α Δανίας. Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Σίλκεμποργκ και η νίκη είναι αυτοσκοπός για τον Τζες Θόρουπ και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου. Η Κοπεγχάγη έχει προβάδισμα ενός βαθμού από την 2η Μίντιλαντ και δεν την… παίρνει για καμία απώλεια βαθμών. Η Σίλκεμποργκ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με έξι σερί νίκες στο ενεργητικό της αλλά μέσα στο «Πάρκεν» έχει δυσάρεστες αναμνήσεις με εννέα ήττες και μία ισοπαλία στις 10 τελευταίες επισκέψεις της από τις 25/04/11 και μετά!

Συνέχεια με το Βέλγιο και το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή και η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε μέσα στο γήπεδο της Ουνιόν με σκορ 2-0 και την «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας. Με νέα νίκη στο προσεχές ματς θα βρεθεί αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου. Η Ουνιόν δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία της ματς (μία ισοπαλία και μία ήττα) και απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία σε τρία ματς φέτος. Η Μπριζ έχει το πλεονέκτημα της έδρας και φυσικά είναι πολύ πιο έμπειρη από τη νεοφώτιστη αντίπαλό της, η οποία έχει ήδη εκπληρώσει και με το παραπάνω τους στόχους της!

Η τριάδα θα κλείσει με το εξ’ αναβολής παιχνίδι Ναντ – Ρεν στο Σαμπιονά το οποίο έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας από τη Ναντ το περασμένο Σάββατο (νίκησε 1-0 τη Νις). Η Ναντ εξασφάλισε την έξοδό της στους ομίλους του επόμενους Γιουρόπα Λιγκ και έτσι είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Η Ρεν θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο… κόλπο για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοπεγχάγη – Σίλκεμποργκ 1 (1,70)

Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ 1 (1,98)

Ναντ – Ρεν 2 (1,60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr