Ο Παίκτης

Οι κόποι μιας χρονιάς!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 12:58

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με ομάδες που έχουν ισχυρό κίνητρο για νίκες και συγκεκριμένα θα ρισκάρω στην Έβερτον, την Μίλαν και την Βιγιαρεάλ!

Οι κόποι μιας χρονιάς!

Η Έβερτον φιλοξενεί στο “Γκούντισον Παρκ” την Μπρέντφορντ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ (τρεις για την Έβερτον αφού έχει ένα ματς λιγότερο) και η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τον Φρανκ Λάμπαρντ και τους παίκτες του για να παραμείνουν σε θέση ισχύος για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Έβερτον βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες (1-0 την Τσέλσι και 1-2 την Λέστερ) και μία ισοπαλία (0-0 με την Γουότφορντ) στα τρία τελευταία της ματς και στον αντίποδα η Μπρέντφορντ είναι αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Στις 5/02/22 Έβερτον – Μπρέντφορντ 4-1 στο Κύπελλο Αγγλίας.

Συνέχεια με Καμπιονάτο και τον άσσο της Μίλαν επί της Αταλάντα. Τα πράγματα είναι απλά. Η Μίλαν με νίκη στο σημερινό ματς θα βρεθεί αγκαλιά με την κατάκτηση του σκουντέντο και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα με αήττητο σερί 14 αγώνων (9 νίκες και 5 ισοπαλίες) ενώ από την άλλη πλευρά η Αταλάντα έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα 7 τελευταία της ματς. Η Μίλαν θα πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

Τέλος με τον άσσο της Βιγιαρεάλ επί της Σοσιεδάδ στην προτελευταία (37η αγωνιστική) της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 7η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και η Σοσιεδάδ είναι στην 6η θέση που αποφέρει την έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 5 τελευταία της παιχνίδια και μέσα στο “Μαδριγάλ” είναι πολύ δυνατή με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες (39-16 γκολ). Η Σοσιεδάδ έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 τελευταία ματς και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο ματς του πρώτου γύρου στις 18/12/2021 Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 1-3!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 1(1,92)

ΜΙΛΑΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 (1,70)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 (2,20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr