Ο Παίκτης

Σημεία από τον Βορρά!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 13:07

Τα πρωταθλήματα της Α και Β Νορβηγίας βρίσκονται στο προσκήνιο στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια δυάδα με την Μόλντε και την Ρόζενμποργκ και μαζί τους θα «κολλήσω» και την Μάλμε στην Α Σουηδίας.

Σημεία από τον Βορρά!

Έκτη αγωνιστική στην Α Νορβηγίας και η Μόλντε δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Άαλεσουντ. Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τον τίτλο κάθε χρόνο. Πέρσι τερμάτισε 2η, τρεις βαθμούς πίσω από την Μπόντο Γκλιμτ. Η Μόλντε έχει ξεκινήσει μέτρια με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η Άαλεσουντ έχει από 2 νίκες, ισοπαλίες και ήττες αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι νεοφώτιστη. Σημειώστε ότι η Μόλντε μετρά 9 νίκες και 1 μόλις ήττα στα 10 τελευταία της ματς με την Άαλεσουντ, εντός και εκτός έδρας, από τις 11/07/2014 και μετά!

Στη συνέχεια θα παίξω τον άσσο της Ρόζενμποργκ επί της Σάντερφιορντ. Η ομάδα του Τροντχάιμ έχει ξεκινήσει άσχημα με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας. Η Σάντερφιορντ μετρά 2 νίκες και 3 ήττες και απέναντι στην Ρόζενμπογκ έχει άσχημες αναμνήσεις με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες σε σύνολο 10 αγώνων, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 16/05/2015 και μετά.

Τέλος με την Α Σουηδίας και το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Τζουγκάρντεν και Μάλμε. Η πρωταθλήτρια Μάλμε έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής (4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα) ενώ η Τζουγκάρντεν (3-3-2) ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Στις 20 Μαρτίου 2022 Τζουγκάρντεν – Μάμλμε 0-1 στο Κύπελλο Σουηδίας. Η παράδοση είναι υπέρ της Τζουργκάρντεν αλλά παρόλα αυτά θα ρισκάρω στο διπλό της πρωταθλήτριας με απόδοση 2,52!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ 2 (2,10)

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ 1 (1,47)

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΜΑΛΜΕ 2 (2,52)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr