Ο Παίκτης

Παρί, Μπενεβέντο και Λίβερπουλ!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 13:34

Δύσκολο σε πρόβλεψη το σημερινό κουπόνι και θα κρατήσω… μικρό καλάθι. Η Παρί στα μπαράζ της Β Γαλλίας και η Μπενεβέντο στα μπαράζ της Β Ιταλίας έχουν καλή τύχη ενώ θα ρισκάρω και στο διπλό της Λίβερπουλ από το πρώτο ημίχρονο…

 

Παρί, Μπενεβέντο και Λίβερπουλ!

Αρχή με το πρώτο ματς Παρί – Σοσό για τα πλέι οφ ανόδου από την Β Γαλλίας στο Σαμπιονά. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς και ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά της διαδικασίας, εκεί όπου περιμένει η Οσέρ. Η Παρί βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς ενώ εντός έδρας έχει αήττητο σερί 16(!) αγώνων από τις 21/09/21 και μετά. Η Σοσό δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αλλά παρόλα αυτά δύσκολα θα απειλήσει την Παρί. Η τελευταία έχει υπέρ της και την παράδοση με τρεις νίκες (μία στο Λιγκ Καπ) και ισάριθμες ισοπαλίες σε σύνολο έξι εντός έδρας αγώνων από την σεζόν 2017-18 και μετά. Φέτος στις 26/02/2022 Παρί – Σοσό 1-0 στο πρωτάθλημα.

Πρώτο από τα δύο ματς (η ρεβάνς στις 22/05) της ημιτελικής φάσης στα πλέι οφ ανόδου από την Β Ιταλίας στο Καμπιονάτο ανάμεσα στην Μπενεβέντο και την Πίζα και θα ρισκάρουμε στον άσσο με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μπενεβέντο θέλει πάση θυσία νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του αγώνα ρεβάνς και μπορεί να τα καταφέρει αφού στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Πίζα από την άλλη πλευρά έχει σημειώσει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες εκτός έδρας φέτος. Η Μπενεβέντο διέλυσε με σκορ 5-1 την Πίζα στο πρωτάθλημα στις 2 Απριλίου 2022. Γενικότερα η Μπενεβέντο μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με την Πίζα, από τις 21/03/2011 και μετά.

Τέλος με το διπλό από ημίχρονο της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις». Η Λίβερπουλ μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις λίγες ελπίδες της για τον τίτλο και αναμένεται να «καθαρίσει» τη νίκη από νωρίς. Η Σαουθάμπτον είναι αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στα τελευταία 17 παιχνίδια της με 14 νίκες και 3 ισοπαλίες και απέναντι στην Σαουθάμπτον μετρά 8 νίκες στα τελευταία 9 ματς, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 18/11/2017 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΡΙ – ΣΟΣΟ 1 (2,35)

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΙΖΑ 1 (2,10)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ – 2 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ (1,90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr