Ο Παίκτης

Ίντερ Τούρκου, Μπράγκε και Έβερτον!

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 03:24

Αρκετά δύσκολο σε πρόβλεψη το σημερινό κουπόνι αλλά παρόλα αυτά έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Ίντερ Τούρκου, την Μπράγκε και την Έβερτον!

Ίντερ Τούρκου, Μπράγκε και Έβερτον!

Η Ίντερ Τούρκου αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Βάασα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας και το διπλό με απόδοση 2,20 έχει καλή τύχη. Η Ίντερ Τούρκου έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία 5 ματς ενώ από την άλλη πλευρά η Βάασα έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη επίσης σε 5 ματς. Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο, στις 8 Απριλίου 2019, Βάασα – Ίντερ Τούρκου 1-2. Η Βάασα σε τρία εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει σταυρώσει νίκη με μία ισοπαλία και δύο ήττες και δεν είναι ομάδα… εμπιστοσύνης.

Συνέχεια με Β Σουηδίας και συγκεκριμένα με το παιχνίδι για της 8η αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπράγκε και Ντάλκουρντ. Ο άσσος έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μπράγκε έχει σημειώσει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε επτά ματς με 18-7 γκολ και φιγουράρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με την Χάλμσταντ ενώ στον αντίποδα η Ντάλκουρντ είναι στην 13η θέση και δεν πείθει. Η Ντάλκουρντ έχει δύο νίκες και πέντε ήττες (5-10 γκολ) και δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Σημειώστε ότι η Μπράγκε έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία σε βάρος της Ντάλκουρντ.

Τέλος με το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Έβερτον και της Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ». Από την μία πλευρά η Έβερτον «καίγεται» για νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την παραμονή της και από την άλλη πλευρά η Κρίσταλ Πάλλας είναι παντελώς αδιάφορη και σκέφτεται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές. Η Έβερτον βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Έβερτον έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας από τις 10/02/2018 και μετά. Στις 20/03/2022 Κρίσταλ Πάλλας – Έβερτον 4-0 στο Κύπελλο. Η Έβερτον έχει διπλό κίνητρο νίκης. Αρχικά για να κάνει βήμα παραμονής και στη συνέχεια για να πάρει εκδίκηση για την ήττα της στο Κύπελλο.


ΠΡΟΤΑΣΗ

Βάασα – Ίντερ Τούρκου 2 (2,20)

Μπράγκε – Ντάλκουρντ 1 (1,60)

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1 (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr