Ο Παίκτης

Με βάση την Οσέρ!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 13:05

Δύο στα τρία στο χθεσινό κουπόνι καθώς με πρόδωσε η Μπράγκα (έμεινε στο Χ) αλλά ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο σημερινό πρόγραμμα με τον άσσο της Οσέρ, τον άσσο της Ντέρι και το διπλό της Ρόμα.

Με βάση την Οσέρ!

Η Οσέρ παίζει τους… κόπους μιας χρονιάς στον νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί) ημιτελικό για τα μπαράζ ανόδου από την Β Γαλλίας στα σαλόνια του Σαμπιονά. Η ομάδα του Ζαν Μαρκ Φουρλάν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού έχει μία μόλις ήττα στα 16 τελευταία της ματς και μπορεί να πάρει τη νίκη – πρόκριση αφού έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αμπέ Ντεσάμπ» εκεί όπου η Οσέρ μετρά 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Οσέρ έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 8 τελευταία της ματς και η Σοσό έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Οσέρ μετρά 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς με την Σοσό από την σεζόν 2014-15 και μετά. Στο φετινό αντίστοιχο ματς για το πρωτάθλημα, Οσέρ – Σοσό 3-2!

Στην Ιρλανδία θα ρισκάρω στον άσσο της Ντέρι επί της Ντάνταλκ. Η Ντέρι δεν έχει περιθώριο γκέλας αφού μετρά τρία ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται στο -7 από την πρώτη θέση και μπορεί να τα καταφέρει αν λάβουμε υπόψη ότι εντός έδρας έχει καλές επιδόσεις (4-3-1) ενώ αντίθετα η Ντάνταλκ δεν έχει σταυρώσει νίκη μακριά από το «σπίτι» της (0-5-2). Η ομάδα του Χίγκινς έχει σημειώσει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία παιχνίδια της με την Ντάνταλκ και ο άσσος με απόδοση 1,70 έχει καλή τύχη.

Τέλος με το διπλό της Ρόμα επί της Τορίνο στην τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο. Οι «Ρωμαίοι» έχουν το μυαλό τους στο επερχόμενο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με την Φέγενορντ ωστόσο προέχει το Καμπιονάτο. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους ομίλους του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ αφού σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης! Βέβαια αν κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ θα αγωνιστεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ αλλά αυτό δεν είναι διόλου σίγουρο κόντρα στην φιλόδοξη Φέγενορντ. Η Τορίνο δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και το διπλό με απόδοση 1,98 αξίζει το ρίσκο. Σημειώστε ότι η Ρόμα μετρά 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς με την Τορίνο από τις 22/10/2017 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΣΕΡ – ΣΟΣΟ 1 (2,02)

ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ 1 (1,70)

ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ 2 (1,97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr