Ο Παίκτης

Δύσκολο… κουπόνι!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 13:24

Δύσκολο σε πρόβλεψη το σημερινό κουπόνι με ελάχιστα στηρίγματα ενώ τα φαβορί προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Παρόλα αυτά έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με τον άσσο της Γιόνσεπινγκ, τον άσσο της Εξέλσιορ και τον άσσο της Ντιναμό Δρέσδης.

Δύσκολο… κουπόνι!

Αρχή με τον άσσο της Γιόνσεπινγκ επί της Σκόβντε ΑΪΚ για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας. Η Γιόνκεπινγκ ξεκίνησε άσχημα την σεζόν με 1 νίκη και 5 ήττες στα έξι πρώτα της ματς αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε, νίκησε 5-2 την Ουτσκικτενς και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Βαστέρας. Από την άλλη πλευρά η Σκόβντε ξεκίνησε εντυπωσιακά με 4 νίκες και 1 ισοπαλία αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε και στα τρία τελευταία της ματς έχει δύο ήττες (με το ίδιο σκορ 3-1) από Χάλμσταντ και Ντάλκουρντ και μια ισοπαλία (0-0 εντός έδρας με την Έρεμπρο). Η Γιόνσεπινγκ είναι πιο έμπειρη από τη νεοφώτιστη αντίπαλό της, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνέχεια με τον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Ολλανδίας, ανάμεσα σε Εξέλσιορ και Ντε Χάαγκ (η ρεβάνς στις 29/05). Στα ημιτελικά η Εξέλσιορ απέκλεισε με δύο νίκες την Χέρακλες (3-0 και 1-3) ενώ η Ντεν Χάαγκ απέκλεισε επίσης με δύο νίκες την Αϊντχόφεν. Στην κανονική περίοδο Ντεν Χάαγκ – Εξέλσιορ 0-2 και Εξέλσιορ – Ντεν Χάαγκ 2-3. H Εξέλσιορ παραμένει αήττητη στα τελευταία της οκτώ ματς ενώ η Ντεν Χάαγκ έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς. Λόγω έδρας θα ρισκάρω στον άσσο.

Τέλος με τον άσσο της Ντιναμό Δρέσδης επί της Καϊζερσλάουτερν στον αγώνα ρεβάνς για την παραμονή/άνοδο στην Β Γερμανίας. Στο πρώτο ματς Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης 0-0. Η Ντιναμό είναι μια… κατηγορία ανώτερη, διαθέτει καλύτερο ρόστερ και έχει υπέρ της και την παράδοση. Συγκεκριμένα η ομάδα της Δρέσδης μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς με την Καϊζερσλάουτερν, εντός και εκτός έδρας από τις 22/04/2018 και μετά. Ο άσσος αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΣΚΟΒΝΤΕ 1 (2,05)

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 1 (1,97)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1 (2,02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr