Ο Παίκτης

Εκλεκτή τριάδα!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 02:34

Ο πρώτος τελικός στην ιστορία του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στην Ρόμα ενώ από εκεί και πέρα καλή τύχη έχει ο άσσο της Όντ στην Α Νορβηγίας και ο άσσος της Νιού Γιόγκ Σίτι στο Κύπελλο των ΗΠΑ!

Εκλεκτή τριάδα!

Στην Α' Νορβηγίας διεξάγεται η 8η αγωνιστική και θα ρισκάρω στον άσσο της Οντ επί της Σάντεφιορντ για τους παρακάτω λόγους. Η ομάδα του Πολ Γιόχανσον δεν έχει ξεκινήσει καλά (νίκες και 5 ήττες) αλλά την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Γιερβ και έδειξε ότι… συνέρχεται. Στην αντίπερα όχθη η Σάντεφιορντ έχει 2 νίκες και 5 ήττες και στα τρία πιο πρόσφατα ματς έχει ισάριθμες ήττες με 10-2 γκολ εις βάρος της. Ο άσσος με απόδοση 1,90 είναι πρόκληση.

Δεύτερη επιλογή ο άσσος της Ρόμα στον τελικό του Κόνφερερνς Λιγκ. Η ομάδα της “αιώνιας πόλης” έχει μεγαλύτερη… δίψα για την κούπα αφού δεν έχει κατακτήσει ποτέ ένα από τα τρόπαια των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ. Η Φέγενορντ έχει 3 Ευρωπαϊκά και σε σχέση με την Ρόμα έχει υποδεέστερο ρόστερ. Η Ρόμα έχει καλό προηγούμενο αφού την σεζόν 2014-15 απέκλεισε την Φέγενορντ στην φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 και εκτός έδρας νίκη στο Ρότερνταμ με 2-1. Ο Μουρίνιο στο παρελθόν έχει 3 κούπες με Πόρτο, Ίντερ και Μαν. Γιουνάϊτεντ και μπορεί να οδηγήσει και την Ρόμα στην… γη της επαγγελίας! Επίσης θα ποντάρω στο να σκοράρει σε οποιοδήποτε λεπτό ο Τάμι Άμπραχαμ αφού φέτος σκοράρει κατά ριπάς και έχει 17 γκολ στο Καμπιονάτο, 9 γκολ στο Κόνφερενς Λιγκ και 1 γκολ στο Κύπελλο Ιταλίας!

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσσος της Νιού Γιόρκ Σίτι στο νοκ άουτ ματς (με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί) της φάσης των “16” στο Κύπελλο των ΗΠΑ. Η ομάδα του Ρόνι Ντειλά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία της 9 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και από τη στιγμή ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γειτονικό Κουίνς της Νέας Υόρκης έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η Νιού Ίνγλαντ είναι σε καλή κατάσταση εσχάτως αλλά παρόλα αυτά δύσκολα μπορεί να έχει τύχη απέναντι στην παρέα των Καστεγιάνος (7 γκολ), Τιάγκο Αντράντε (4 γκολ), Μάγκνο (2 γκολ και 4 ασίστ) και Σαντιάγκο Ροντρίγκεζ (2 γκολ και 4 ασίστ).

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΝΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ 1 (1,90)

ΡΟΜΑ – ΦΕΓΟΝΟΡΝΤ 1 (2,01)

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 1 (1,77)

Να σκοράρει ο Τάμι Άμπραχαμ (Ρόμα) οποτεδήποτε: (2,40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr