Ο Παίκτης

Σίβασπορ και Μόντζα!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 13:34

Η Ρόμα και η Νιού Γιoρκ Σίτι επιβεβαίωσαν κατά τα 2/3 την χθεσινή μου πρόταση ωστόσο δεν μου έκανε το χατίρι η Οντ που… κατάφερε να ηττηθεί 1-0 από την Σάντερφιορντ. Στο σημερινό πρόγραμμα θα ρισκάρω στην Σίβασπορ και στην Μόντζα!

Σίβασπορ και Μόντζα!

Η Σίβασπορ διεκδικεί την πρώτη κούπα της ιστορίας της σήμερα το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη (Ολυμπιακό Στάδι) με αντίπαλο την Καϊσέρισπορ (Κυπελλούχος το 2008) και θα παίξει τα ρέστα της για τη νίκη – έξοδο στα πλέι οφ του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική της Α Τουρκίας και η Σίβασπορ επικράτησε 2-1. Γενικότερα η ομάδα του Ριζά Τσαλιμπέι είχε καλύτερη παρουσία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς από την Καϊσέρισπορ και το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 2,50 είναι πρόκληση!

Δεύτερη επιλογή ο άσσος της Μόντζα επί της Πίζα στον πρώτο τελικό για τα πλέι οφ ανόδου από την Β Ιταλίας στο Καμπιονάτο. Η ομάδα του Τζιοβάνι Στρόπα βρίσκεται σε καλή φόρμα με 3 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς ενώ στον αντίποδα η Πίζα μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και παράλληλα έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς. Σημειώστε ότι η Μόντζα είναι πανίσχυρη στο «Μπριαντέο» και στην κανονική περίοδο είχε 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 μόλις ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2 (2,47)

ΜΟΝΤΖΑ - ΠΙΖΑ 1 (2,15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr