Ο Παίκτης

Τριάδα με υποσχέσεις!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 13:54

Ντάνταλκ και Λόνγκφορντ δικαίωσαν την χθεσινή μου πρόταση και ελπίζω σε κάτι ανάλογο και στο σημερινό πρόγραμμα όπου θα παίξω την Χάλμσταντ, την Λίβερπουλ και την Σάο Πάολο!

Τριάδα με υποσχέσεις!

Αρχή με την Β Σουηδίας (10η αγωνιστική) και το διπλό της Χάλμσταντ επί της Βάστερας. Η ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα (19-7 γκολ) ενώ στην αντίπερα όχθη η Βάστερας έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Χάλμσταντ μετρά 7 σερί νίκες από τις 18 Απριλίου και μετά και απέναντι στην Βάστερας έχει ευχάριστες αναμνήσεις με δύο σερί εκτός έδρας νίκες. Στις 29/07/20 Βάστερας – Χάλμσταντ 2-3 και στις 17/08/19 Βάστερας – Χάλμσταντ επίσης 2-3!

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα εμπιστευτώ την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ την τελευταία 5ετία κυριαρχεί σε Αγγλία και Ευρώπη και ο Γερμανός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα φοβερό σύνολο που στην καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με το… ζόρι (στην παράταση) τα εμπόδια των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… που λέει και η γνωστή παροιμία. Ο άσσος έχει καλή τύχη.

Τέλος με τον άσσο της Σάο Πάολο επί της Σεαρά για την 7η αγωνιστική της Α Βραζιλίας. Η ομάδα του Ροτζέριο Σένι παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες (μετρά και 6 σερί Goal-goal) ενώ στον αντίποδα η Σεαρά δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία της ματς με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Σάο Πάολο έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία της εντός έδρας ματς με την Σεαρά από τις 31/07/2010 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΑΣΤΕΡΑΣ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 2 (1,84)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (2,07)

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΣΕΑΡΑ 1 (1,62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr